Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизијаПа неможи на секое да збори „у пичку матер“, колку да му налага така дијалектот.
И Цацко збореше на кавадаречки дијалект, ама не завршуваше секоја реченица со „да те ебам“ ..
Изгледа Сител немаа тогаш национална концесија.Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизија
Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.Кога ќе го слушнам неговиот хумор, а и луѓето што се смеат не него...ми се повраќа !!!
Ете ти еден лајк...само немој на Марјан да ме кажеш, може да ме исдиса на некое негово хумористично клипче.Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.
и ти си модератор кај филмовите па тапа ти се сите теми отворени таму и рецензиите...На првите видеа му коментирав (на јутјуб) "Кој се смее на ова бе?" и добивав коментари како "само најпаметните" или пак некој ќе ми напишеше "оди у пизду матер хејтер еден" и слично.
Е сега, на најновово видео "Чекање" јас по пропис кликнав дислајк и пишав коментар долу "R.I.P. добар хумору" и не можам да го постирам.
Причината е следнава, се појавува порака со црвени букви "You have been blocked by the user of this video."
Така бе Марјанчо? Само убави коментари смеат да се пишат на видеата, а вакви се бришат и се блокираат.
Ебати комичарите ебати.