Марјан Ѓорѓиевски

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку му беше глупо ова за самоубиство.
Нема никаква врска со стенд ап комедија...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Па неможи на секое да збори „у пичку матер“, колку да му налага така дијалектот.
И Цацко збореше на кавадаречки дијалект, ама не завршуваше секоја реченица со „да те ебам“ ..
Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизија

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Нишо посебно не ми е овој , некако ко да му се крадени и излитени шегите ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизија
Изгледа Сител немаа тогаш национална концесија.:oops:
Ај толку со офф топик.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.787
Поени од реакции
49.665
све што слушам на Битолски, Кумановски и Охридски ми е смешно, сходно на тоа и бацево ми е хистерии. Гачките му се пристојни, има простор за подобрување, може само малце помалце да се дере.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Жаре е класика ама ни треба бе њу блад. Добар е ко за почеток, мислам користи баш такви муабети шо се вртат меѓу луѓето, не фура некоја филозофија. И за " у пичку матер " и " да те ебам ( кај шо е може да се трансформира у и)" не бе не, ич не сме таков народ. Ние у секојдневнио ленгвич не користиме такви ствари, ц.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека гледа малце на јутјуб како пред Сашко клекнува цела естрада.Јбг секој да си ја испроба среќата.

P

PewDiePie

Гостин
Јајца,Жаре ако е смешен што секоја втора као демек шега му беше за спомениците,незнам.Охирѓанецот ми е дупло поретардиран и подосаден од Битолчанецов,овој бар одбира одредена тема и лупа примери ептен прост хумор ама бар е хумор малце од малце,а охриѓанецов од што е неинвентивен последното видео му беше за тоа како кинезите измислиле електронска цигара,и што ? треба да се насмеам на тоа ? Башка неписмен е вика три букви- пу ши го ???

За вистински хумор пуштете си Вајпаут со Викса и тоа е тоа.

T

Torchyrus

Гостин
Го удира малце по малце ''славата'' на неговите видеа и се полош и полош станива а и прави видеа на секој 2дена..шо и не треба баш толку да се форсира... иначе мене во некои ситуации ми е смешен во некои ич не ама ич...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
На првите видеа му коментирав (на јутјуб) "Кој се смее на ова бе?" и добивав коментари како "само најпаметните" или пак некој ќе ми напишеше "оди у пизду матер хејтер еден" и слично.

Е сега, на најновово видео "Чекање" јас по пропис кликнав дислајк и пишав коментар долу "R.I.P. добар хумору" и не можам да го постирам.
Причината е следнава, се појавува порака со црвени букви "You have been blocked by the user of this video."

Така бе Марјанчо? Само убави коментари смеат да се пишат на видеата, а вакви се бришат и се блокираат.
Ебати комичарите ебати.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.820
Поени од реакции
10.174
Кога ќе го слушнам неговиот хумор, а и луѓето што се смеат не него...ми се повраќа !!!:sick:
Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.825
Поени од реакции
40.184
Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.
Ете ти еден лајк...само немој на Марјан да ме кажеш, може да ме исдиса на некое негово хумористично клипче.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
оф леле од воа шо го прочитав ќе се обесам на казанчето ! Што му љубоморите ?....Него ли најдов да му љубоморам :pos:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
На првите видеа му коментирав (на јутјуб) "Кој се смее на ова бе?" и добивав коментари како "само најпаметните" или пак некој ќе ми напишеше "оди у пизду матер хејтер еден" и слично.

Е сега, на најновово видео "Чекање" јас по пропис кликнав дислајк и пишав коментар долу "R.I.P. добар хумору" и не можам да го постирам.
Причината е следнава, се појавува порака со црвени букви "You have been blocked by the user of this video."

Така бе Марјанчо? Само убави коментари смеат да се пишат на видеата, а вакви се бришат и се блокираат.
Ебати комичарите ебати.
и ти си модератор кај филмовите па тапа ти се сите теми отворени таму и рецензиите...

на темата
дечкото има смисла за хумор и добро изработени видеа

Kajgana Shop

На врв Bottom