zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.439
- Поени од реакции
- 6.090
После к-15 тешко нешто да не насмее но не ни дава тоа за право да станиме најголеми мрчала...
Затоа што не е лесно да бидеш секоја недела смешен.Зошто ми станува олку не смешен ?
Значи првите видеа освен компијутерџии му беа закон,сеа последниве неколку му се живо срање.
Тачно. Ја еве на пример најсмешен сум во среда... приквечер.Затоа што не е лесно да бидеш секоја недела смешен.
Toчно треба да се вежба, и со сила не бива смешен.Тачно. Ја еве на пример најсмешен сум во среда... приквечер.
Шала на страна, кога нешто се префорсира обично не завршува убаво. Тоа ти е исто ко кога и бараш на девојка, бараш, бараш, бараш и на крај кога ќе ти даде од премногу возбуда не траеш ни 5 минути.
Не треба да се форсира, ми е муабетот и треба повеќе да се вежба... и во двата случаеви.
Па има турски збор пред болдираното, на него се однесуваше тоа. Прочитај уште еднаш.оф топик:
ова е турска фраза?
Според клипов она што го прави на Youtube е сосема различно од настапите во живо !Мало подобрување.Ама само мало
Море пожив е некако во живо.
Истото го мислам.Многу е помртов на видеата на ЈТ, то е нешто како заебавање со општествово општо.Ама настап во живо е друго.Ова парче од Кавадарци ми беше подобро од сите тие на столче снимани.Според клипов она што го прави на Youtube е сосема различно од настапите во живо !
На Youtube целта му е да ги прикаже во иронија мааните, на луѓето во Македонија (Манекенки , Компјутерџии , Паничари , ‚‚Милованци‘‘ ‚‚Леовци‘‘ ....)
а ваму си е сосема друг, делува поинтересен и настапот изгледа како ‚‚правa stand up комедија"
Би отишол на негов настап кога би бил како на клипов а не во некоја пренатрупана дискотека!
Нормално е и го сфаќам тоа што клиповите на Youtube не им се допаѓаат на многу луѓе. А и има разни причини за тоа некои се пронаоѓаат во нив и се чувствуваат навредени, на други не им било смешно, трети со тоа што не им изгледа како stand up comedy ...
Не може сите да имаме ист вкус и смисла за хумор нели?