Марјан Ѓорѓиевски

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
После к-15 тешко нешто да не насмее но не ни дава тоа за право да станиме најголеми мрчала...

P

PewDiePie

Гостин
Зошто ми станува олку не смешен ?

Значи првите видеа освен компијутерџии му беа закон,сеа последниве неколку му се живо срање.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Зошто ми станува олку не смешен ?

Значи првите видеа освен компијутерџии му беа закон,сеа последниве неколку му се живо срање.
Затоа што не е лесно да бидеш секоја недела смешен. ;)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Затоа што не е лесно да бидеш секоја недела смешен. ;)
Тачно. Ја еве на пример најсмешен сум во среда... приквечер. ;)

Шала на страна, кога нешто се префорсира обично не завршува убаво. Тоа ти е исто ко кога и бараш на девојка, бараш, бараш, бараш и на крај кога ќе ти даде од премногу возбуда не траеш ни 5 минути.

Не треба да се форсира, ми е муабетот и треба повеќе да се вежба... и во двата случаеви. ;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Тачно. Ја еве на пример најсмешен сум во среда... приквечер. ;)

Шала на страна, кога нешто се префорсира обично не завршува убаво. Тоа ти е исто ко кога и бараш на девојка, бараш, бараш, бараш и на крај кога ќе ти даде од премногу возбуда не траеш ни 5 минути.

Не треба да се форсира, ми е муабетот и треба повеќе да се вежба... и во двата случаеви. ;)
Toчно треба да се вежба, и со сила не бива смешен.
Мои прогнози се дека ќе им станува се помалку смешен ако продолжи да вади видеа со исто темпо, секоја недела. Да го познавав дечкото лично, би го посоветувал, ти успеа стекна популарност луѓето те препознаваат на улица, е сега време ти е да исчезнеш некој период, едноставно испари, да се прашуваат што се дешава со тебе, и после некој период да почни да вади видеа но не секоја недела.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хејтерски коментар за да ми вратат тие што го сакаат и да ми кажат дека сум љубоморен и дека незнам да ценам нешто што е наше.

Сериозно? Тоа враќате? Дека ако не ми е смешен, сум љубоморен и хејтер? Yeah, right, дечкото е смешен за сите ама ние што викаме тајно се смееме на неговите шали, скриени под ќебе и си го гледаме како да е нашиот најслаток грев. АМА, му љубомориме што не сме смешни како него. Damn...

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
оф топик:
ова е турска фраза?
Па има турски збор пред болдираното, на него се однесуваше тоа. Прочитај уште еднаш. :)

Инаку мислам дека сепак треба да побара помош околу пишувањето на сценарио за клипчињава. Човеков снемува инспирација, темите му се до некаде ок, но концептот е малку безвеза. На пример за последниов клип можел многу поинтересно да ги претстави и "исмее" манекенките.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Има добри фори,ама не ми ги презентира добро,очекував многу повеќе кога ми го збореа.Особено не ми се свиѓа делот цитирам ''Што си побогат,толку си поглуп''

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Мало подобрување.Ама само мало :D

Море пожив е некако во живо.
Според клипов она што го прави на Youtube е сосема различно од настапите во живо !

На Youtube целта му е да ги прикаже во иронија мааните, на луѓето во Македонија (Манекенки , Компјутерџии , Паничари , ‚‚Милованци‘‘ ‚‚Леовци‘‘ ....)
а ваму си е сосема друг, делува поинтересен и настапот изгледа како ‚‚правa stand up комедија"

Би отишол на негов настап кога би бил како на клипов а не во некоја пренатрупана дискотека!

Нормално е и го сфаќам тоа што клиповите на Youtube не им се допаѓаат на многу луѓе. А и има разни причини за тоа некои се пронаоѓаат во нив и се чувствуваат навредени, на други не им било смешно, трети со тоа што не им изгледа како stand up comedy ...

Не може сите да имаме ист вкус и смисла за хумор нели?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Според клипов она што го прави на Youtube е сосема различно од настапите во живо !

На Youtube целта му е да ги прикаже во иронија мааните, на луѓето во Македонија (Манекенки , Компјутерџии , Паничари , ‚‚Милованци‘‘ ‚‚Леовци‘‘ ....)
а ваму си е сосема друг, делува поинтересен и настапот изгледа како ‚‚правa stand up комедија"

Би отишол на негов настап кога би бил како на клипов а не во некоја пренатрупана дискотека!

Нормално е и го сфаќам тоа што клиповите на Youtube не им се допаѓаат на многу луѓе. А и има разни причини за тоа некои се пронаоѓаат во нив и се чувствуваат навредени, на други не им било смешно, трети со тоа што не им изгледа како stand up comedy ...
Не може сите да имаме ист вкус и смисла за хумор нели?
Истото го мислам.Многу е помртов на видеата на ЈТ, то е нешто како заебавање со општествово општо.Ама настап во живо е друго.Ова парче од Кавадарци ми беше подобро од сите тие на столче снимани.

P

PewDiePie

Гостин
смешното во последното видео негово
- Слушам не го примаш пивото шо ти го ВРЛИВ од келнеро, а? Пет вечери претходно врлај виски, врлај виска, врлај виска. Се оддадов мори, по триесе милијарди фрлам на вечер заради тебе ненормална.

Kajgana Shop

На врв Bottom