мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.537
- Поени од реакции
- 24.355
па не се пцуе на секое, зависи од ситуацијата. можеби и прифаќа забелешки и критики незнам.
--- надополнето: Nov 14, 2011 7:40 PM ---
паке ке речам за вкусовите не треба да се разговара. 1000 луѓе , исто толку табиети. ако беше направено според тебе , сигурно ке се јавеше некој друг кој ке речеше дека требаше вака да биди. на тоа му нема крај.
и мене не ми се сите омилени нити пак за врвна оцена, ама на пример студенти и куќна слава се неприкосновени. но тоа не е причина да фрлам со дрва и камења по другите и да мрчам како тоа не го бива или незнам што.
--- надополнето: Nov 14, 2011 7:40 PM ---
на ова незнам што да ти одговорам стварно. ако мислеше на куќни слави тоа според мене му беше ремек дело, никакво дообјаснување или додавање не треба. се што требаше да се кажи кажано е.Друже начинот реков не дијалектот. Начинот не ми е смешен. И под тоа ти објаснив како јас би го направил тоа и што за мене е смешно. Не е смешно само да кажеш нешто, него и да дадеш твое (хумористично) објаснување зошто е тоа така.![]()
паке ке речам за вкусовите не треба да се разговара. 1000 луѓе , исто толку табиети. ако беше направено според тебе , сигурно ке се јавеше некој друг кој ке речеше дека требаше вака да биди. на тоа му нема крај.
и мене не ми се сите омилени нити пак за врвна оцена, ама на пример студенти и куќна слава се неприкосновени. но тоа не е причина да фрлам со дрва и камења по другите и да мрчам како тоа не го бива или незнам што.