Марјан Ѓорѓиевски

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Досаден е ама нема зошто да го судиме, сепак труд е вложено и му посакувам се најдобро понатака.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
malce se prenamaga .pa iskaca kao so sila saka da bide smesen .inace kazuva ona so sekoj od nas znae i se sretnal so tie stvari ..i plus primetuvam deka ima lokalen karakter nekoi negovi desavki nemat veze so ziveenjeto u skopje.....a smesni se mozda za pomalite gradovi

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
malce se prenamaga .pa iskaca kao so sila saka da bide smesen .inace kazuva ona so sekoj od nas znae i se sretnal so tie stvari ..i plus primetuvam deka ima lokalen karakter nekoi negovi desavki nemat veze so ziveenjeto u skopje.....a smesni se mozda za pomalite gradovi
па тоа е финтата алоооо.:cautious:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Од кога пуфле поголемите градови станаа по хумористични од помалите, малите се повеќе драма а ???

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
da de ali za tie stvari so zbori mene ne mi se smesni poso gi znaes i si gi videl...sorry mene ic ne mi e smesen:P
--- надополнето: Nov 13, 2011 10:54 PM ---

ne kazav toa koj e posmesen od golem ili mal grad,toa nema vrska od kaj si ....nego tie stvari na vas od pomalite gradovi vi se nekoja fora ili so ti ja znam mene ne mi se ...ja sum gi videla tie svadbi kukni slavi u pomalite gradovi na gosti....za studentite isto so doagaat u skopje.... i koj od roditelite pici pink sabajle i pravosmuka u skopje zivti sve! mislam toa se vasi stvari i zatoa vi se smesni ;) aj sea HATE ME! heheh
дур се разбереме ја и ти.............ај нема врска.

п.с. пишувај на Ќирилица (y)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
da de ali za tie stvari so zbori mene ne mi se smesni poso gi znaes i si gi videl...sorry mene ic ne mi e smesen:P
--- надополнето: Nov 13, 2011 10:54 PM ---

ne kazav toa koj e posmesen od golem ili mal grad,toa nema vrska od kaj si ....nego tie stvari na vas od pomalite gradovi vi se nekoja fora ili so ti ja znam mene ne mi se ...ja sum gi videla tie svadbi kukni slavi u pomalite gradovi na gosti....za studentite isto so doagaat u skopje.... i koj od roditelite pici pink sabajle i pravosmuka u skopje zivti sve! mislam toa se vasi stvari i zatoa vi se smesni ;) aj sea HATE ME! heheh
Аоооооооооооо гопожо извини :D Нисам имао довољно левел за вас :D Извињавам се ^^ :love:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Овој Марјан е тотален идиот.Поглупи и поидиотски клипови не сум видел во животот.Всушност нема никакви смешки, туку раскажување на приказни коишто сите ги знаеме.Доволно ми беше 2 минути да изгледам да ми биде се јасно.Ова се смешки за у кафана, а не за stand up comedy.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.662
Поени од реакции
35.300
moram? pravilo na forumov e ili? :) nejkum
Секогаш прво се читаат правилата и условите;)

Официјален јазик на форумот е македонскиот, а препорачливо е користење на кирилица.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
moram? pravilo na forumov e ili? :) nejkum
правило на форумов како ПРВО е да се пишува на кирилица (ама очигледно не си запозната, а наместо да се караш досега ќе читнеше нешто и за правилава).
како ВТОРО ова што го пишуваш, боде очи и глупаво е за читање.
и под ТРЕТО чао..

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.067
Поени од реакции
23.513
а извини вие од поголемите градови ( кој тоа поголеми градови , еден е!!!) или скратено од скопје и околните села сакате да кажете дека сте премногу софистицирани , напредни, европеизирани итн итн итн и не ви е јасен хуморот на вашите татковци и дедовци.
а на каков хумор се палите ??? на опера или џез можеби. греој
толку сте напредни што не одите повеќе на имендени. не дека сте напредни туку имињата ви се како ние што ги викаме кучињата и мачињата и другите домашни миленичиња. лео, теа, мина . е нема за нив именден.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
^ auu dosadni ste vise ne vi odgovaram na nisto ..koa ne svativte so zborev.odma od malite gradovi se javivte uvregjeni i pogredjeni hehe od sea vi praam IGNORE pa pisuvajte kolku sakate...i plus nekoja cura tuka pcue ko kocijas zasto ima nekoi frustracii ljubomorna e na poubavi od nea:)
p.s. pomirete se NE MI E SMESEN IC NEGO GLUP TOJ MARJAN i kraj! aj iskulirajte me sea.....posleden koment mi e ova

Kajgana Shop

На врв Bottom