Таруно
Еким
- Член од
- 9 јуни 2010
- Мислења
- 2.610
- Поени од реакции
- 2.505
Ми го сечеше во корен.Не. Не сум од Битола и дечкото и неговиот хумор ми се баш симпатични.
А јас си мислев истомисленици сме. Пих... штета.
Ми го сечеше во корен.Не. Не сум од Битола и дечкото и неговиот хумор ми се баш симпатични.
па тоа е финтата алоооо.malce se prenamaga .pa iskaca kao so sila saka da bide smesen .inace kazuva ona so sekoj od nas znae i se sretnal so tie stvari ..i plus primetuvam deka ima lokalen karakter nekoi negovi desavki nemat veze so ziveenjeto u skopje.....a smesni se mozda za pomalite gradovi
malce se prenamaga .pa iskaca kao so sila saka da bide smesen .inace kazuva ona so sekoj od nas znae i se sretnal so tie stvari ..i plus primetuvam deka ima lokalen karakter nekoi negovi desavki nemat veze so ziveenjeto u skopje.....a smesni se mozda za pomalite gradovi
дур се разбереме ја и ти.............ај нема врска.da de ali za tie stvari so zbori mene ne mi se smesni poso gi znaes i si gi videl...sorry mene ic ne mi e smesen
--- надополнето: Nov 13, 2011 10:54 PM ---
ne kazav toa koj e posmesen od golem ili mal grad,toa nema vrska od kaj si ....nego tie stvari na vas od pomalite gradovi vi se nekoja fora ili so ti ja znam mene ne mi se ...ja sum gi videla tie svadbi kukni slavi u pomalite gradovi na gosti....za studentite isto so doagaat u skopje.... i koj od roditelite pici pink sabajle i pravosmuka u skopje zivti sve! mislam toa se vasi stvari i zatoa vi se smesni aj sea HATE ME! heheh
Аоооооооооооо гопожо извини Нисам имао довољно левел за вас Извињавам се ^^da de ali za tie stvari so zbori mene ne mi se smesni poso gi znaes i si gi videl...sorry mene ic ne mi e smesen
--- надополнето: Nov 13, 2011 10:54 PM ---
ne kazav toa koj e posmesen od golem ili mal grad,toa nema vrska od kaj si ....nego tie stvari na vas od pomalite gradovi vi se nekoja fora ili so ti ja znam mene ne mi se ...ja sum gi videla tie svadbi kukni slavi u pomalite gradovi na gosti....za studentite isto so doagaat u skopje.... i koj od roditelite pici pink sabajle i pravosmuka u skopje zivti sve! mislam toa se vasi stvari i zatoa vi se smesni aj sea HATE ME! heheh
Секогаш прво се читаат правилата и условитеmoram? pravilo na forumov e ili? nejkum
правило на форумов како ПРВО е да се пишува на кирилица (ама очигледно не си запозната, а наместо да се караш досега ќе читнеше нешто и за правилава).moram? pravilo na forumov e ili? nejkum
Како непланирано ме изнасмеја ))^ Викам ја се е у гз праено...
а извини вие од поголемите градови ( кој тоа поголеми градови , еден е!!!) или скратено од скопје и околните села сакате да кажете дека сте премногу софистицирани , напредни, европеизирани итн итн итн и не ви е јасен хуморот на вашите татковци и дедовци.malce se prenamaga .pa iskaca kao so sila saka da bide smesen .inace kazuva ona so sekoj od nas znae i se sretnal so tie stvari ..i plus primetuvam deka ima lokalen karakter nekoi negovi desavki nemat veze so ziveenjeto u skopje.....a smesni se mozda za pomalite gradovi