Марјан Ѓорѓиевски

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.361
па не се пцуе на секое, зависи од ситуацијата. можеби и прифаќа забелешки и критики незнам.
--- надополнето: Nov 14, 2011 7:40 PM ---
Друже начинот реков не дијалектот. Начинот не ми е смешен. И под тоа ти објаснив како јас би го направил тоа и што за мене е смешно. Не е смешно само да кажеш нешто, него и да дадеш твое (хумористично) објаснување зошто е тоа така. ;)
на ова незнам што да ти одговорам стварно. ако мислеше на куќни слави тоа според мене му беше ремек дело, никакво дообјаснување или додавање не треба. се што требаше да се кажи кажано е.
паке ке речам за вкусовите не треба да се разговара. 1000 луѓе , исто толку табиети. ако беше направено според тебе , сигурно ке се јавеше некој друг кој ке речеше дека требаше вака да биди. на тоа му нема крај.
и мене не ми се сите омилени нити пак за врвна оцена, ама на пример студенти и куќна слава се неприкосновени. но тоа не е причина да фрлам со дрва и камења по другите и да мрчам како тоа не го бива или незнам што.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
на ова незнам што да ти одговорам стварно. ако мислеше на куќни слави тоа според мене му беше ремек дело, никакво дообјаснување или додавање не треба. се што требаше да се кажи кажано е.
паке ке речам за вкусовите не треба да се разговара. 1000 луѓе , исто толку табиети. ако беше направено според тебе , сигурно ке се јавеше некој друг кој ке речеше дека требаше вака да биди. на тоа му нема крај.
и мене не ми се сите омилени нити пак за врвна оцена, ама на пример студенти и куќна слава се неприкосновени. но тоа не е причина да фрлам со дрва и камења по другите и да мрчам како тоа не го бива или незнам што.
Не фрламе дрва и камења, едноставно критикуваме. Еве за мене искрено по вредна е негативната критика отколку позитивната, оти позитивната не ти кажува каде грешиш него те тапша по рамо, а нема човек што не греши, веруј.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.361
Не фрламе дрва и камења, едноставно критикуваме. Еве за мене искрено по вредна е негативната критика отколку позитивната, оти позитивната не ти кажува каде грешиш него те тапша по рамо, а нема човек што не греши, веруј.
мене не ми пречи негативна критика, и на никој не би требало да му пречи, ама да е основана. овде со чесни исклучоци ретко која спаѓаше во негативна критика, повеќе на линч одеше работата.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
мене не ми пречи негативна критика, и на никој не би требало да му пречи, ама да е основана. овде со чесни исклучоци ретко која спаѓаше во негативна критика, повеќе на линч одеше работата.
А што па ти толку лично го сфати сето тоа !?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
не го сватив лично, ама мора малце контра на контрата.
а и да се врти муабет
И тоа што викаш. Контра на контрата е контра-контра. Ова `ко трактор звучи кога ќе го кажеш брзо. :)

Инаку како во Крушево, снег има или рано е !?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.361
И тоа што викаш. Контра на контрата е контра-контра. Ова `ко трактор звучи кога ќе го кажеш брзо. :)

Инаку како во Крушево, снег има или рано е !?
од Битола сум, Крушево немам одено незнам од кога,
и не не се знам ни лично ни роднински со детето.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
од Битола сум, Крушево немам одено незнам од кога,
и не не се знам ни лично ни роднински со детето.
Е добро де што има везе дали се знаеш со детето со снегот во Крушево !?
Тркалавме муабет, нели, па си реков да не знаеш дали има снег во Крушево. ;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.361
Е добро де што има везе дали се знаеш со детето со снегот во Крушево !?
Тркалавме муабет, нели, па си реков да не знаеш дали има снег во Крушево. ;)
јас си реков да не ме помеша со некој:)
инаку за снегот да прашам ако е таква работата, ако е аџале да не речам.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
јас си реков да не ме помеша со некој:)
инаку за снегот да прашам ако е таква работата, ако е аџале да не речам.
Не бе сеа ти не специјално, онака мислев да не знаеш. Нема везе, поздрави го Марјан и кажи му поразбирливо да збори. ;)

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Ова последново за манекенки му е малце досадно... истите фори повторени од претходните видеа (како на пример со панделката од Леонарда). Али тоа не значи дека не го бива, можеби следното видео ќе не насмее повеќе.
Сепак, секој си има различно сфаќање на шегите, некого ќе насмеат некого нема да го насмеат, нема тука што да се дискутира. Ако не е интересно игнорирај и крај, а ако некој знае подобро да изглуми - бујрум, што би рекле турците.. нека стапи на сцена! :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.980
Поени од реакции
15.341
Манкенки и Компјутерџии ич не ми се смешни. Другите не се лоши.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.487
Поени од реакции
31.035
Ова последново за манекенки му е малце досадно... истите фори повторени од претходните видеа (како на пример со панделката од Леонарда). Али тоа не значи дека не го бива, можеби следното видео ќе не насмее повеќе.
Сепак, секој си има различно сфаќање на шегите, некого ќе насмеат некого нема да го насмеат, нема тука што да се дискутира. Ако не е интересно игнорирај и крај, а ако некој знае подобро да изглуми - бујрум, што би рекле турците.. нека стапи на сцена! :)
оф топик:
ова е турска фраза?
онтопик:
шознам, не ми е нешто премногу фантастичен а не ми е ни премногу лош. онака. сепак човекот се пробил со нешто многу незастапено во Македонија и тоа заслужува почит.
излишна е споредбата на Марјанчо со американските стенд-ап комичари, кога тие критикуваат работи типични за американците.
но, малку повеќе е overexposed шо малце ме нервира. Ретко гледаш профил од македонец без линк од Марјан на фејсбук. :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom