Иван_30.11
Brainiac: Science Abuse
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 0
не...
Како може од тој до тебе да не исти тест ке имате а од тој пред тебе само ако тестовите се во 2 групи има некои професорки/наставнички дават по 4 групи.Јас секогаш препишувам си спремам ливчиња од дома и секогаш 4 или 5 на тестовите а ништо не учам:wink: а кога тестовие се во 2 групи ми кажува и тој позади мене.многу големо замарање ми е да прпишувам од ливчиња, најчесто препишувам од тој до мене или пред мене или зад мене, кај и да е
Исто е и у средно со исклучок на 1-2 професори/професорки само ако те бива за препишување :wink:Во основно препишував за музичко и историја. И то не со ливчина...
Книгата отворена пред мене и пишувај Ќеф беа наставниците и зато...
Ама средно друго е...
Hahaha...bLLLLAAAA mi se smaci citanje na site postovi. Jas na istorija prepisuvam, ama i so drugarceto sto sedi do mene si gi delime lekciite po pola i jas ke mu kazam nego edna on mene edna i gotovo. Vcera dobiv 5-ka po istorija so taa finta. Inace za zenski e polesno prepisuvanjeto zasto zoze na sukna da si go zakaci livceto ili megu c**** da si go stavi. Ne sum mnogu po prepisuvanje samo strucni predmeti so se ne prepisuvam na drugoto se. Na makedonski menjam listovite, a na matematika si gi pisuvam formulite na klupa so molv, a moze i nekad da ostanat so nedeli formulite na klupa.