Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Ич немат мамено. (сериозно) :)

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Ehh.... prepisuvanje...meracii... u sredno postojano, faks redovno.. so livce..vo recnik..na raka pisuvano..so nekoi moi kratenki i sifri sto samo jas znam sto znacat.. :D
Samo eve sea 4ta godina ne prepisuem (malce luge sme pa i slepi da se asistentive i profesorive ke slusnat kako nekoj prespisuva). XD
Interesno, i da ne vidat kako prepisuvame asistentive neso ne se zamaraat. Ke te poglednat onaka ili so smeenje ili so pogled koj ubiva (zavisi so covek e), moze ke te opomeni i to. (osven kaj nekolku asistenti i profesori kaj koi ne smees da se osmelis ni da mrdnes, pa ne da prepisuvas koga polagas)
:vozbud:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
не препишувам.
подобро се користи времето за учење отколку на спремање ливчиња

F

fantomX

Гостин
Во основно препишував за музичко и историја. И то не со ливчина...
Книгата отворена пред мене и пишувај:) Ќеф беа наставниците и зато...

Ама средно друго е...

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
брзо да ми каже некој што е на факс како препишувал, т.е да ми препорача некоја техника за препишување.
тактиката што ке ми ја препорачате да е минимум 2-3 пути испробана успешно:wink::wink::wink::wink::wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
многу големо замарање ми е да прпишувам од ливчиња, најчесто препишувам од тој до мене или пред мене или зад мене, кај и да е
Како може од тој до тебе да не исти тест ке имате :tapp: а од тој пред тебе само ако тестовите се во 2 групи има некои професорки/наставнички дават по 4 групи.Јас секогаш препишувам си спремам ливчиња од дома и секогаш 4 или 5 на тестовите а ништо не учам:wink: а кога тестовие се во 2 групи ми кажува и тој позади мене.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Во основно препишував за музичко и историја. И то не со ливчина...
Книгата отворена пред мене и пишувај:) Ќеф беа наставниците и зато...

Ама средно друго е...
Исто е и у средно со исклучок на 1-2 професори/професорки само ако те бива за препишување :wink:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
bLLLLAAAA mi se smaci citanje na site postovi. Jas na istorija prepisuvam, ama i so drugarceto sto sedi do mene si gi delime lekciite po pola i jas ke mu kazam nego edna on mene edna i gotovo. Vcera dobiv 5-ka po istorija so taa finta. Inace za zenski e polesno prepisuvanjeto zasto zoze na sukna da si go zakaci livceto ili megu c**** da si go stavi. Ne sum mnogu po prepisuvanje samo strucni predmeti so se ne prepisuvam na drugoto se. Na makedonski menjam listovite, a na matematika si gi pisuvam formulite na klupa so molv, a moze i nekad da ostanat so nedeli formulite na klupa. :drk::drk::drk:

N

n/a

Гостин
bLLLLAAAA mi se smaci citanje na site postovi. Jas na istorija prepisuvam, ama i so drugarceto sto sedi do mene si gi delime lekciite po pola i jas ke mu kazam nego edna on mene edna i gotovo. Vcera dobiv 5-ka po istorija so taa finta. Inace za zenski e polesno prepisuvanjeto zasto zoze na sukna da si go zakaci livceto ili megu c**** da si go stavi. Ne sum mnogu po prepisuvanje samo strucni predmeti so se ne prepisuvam na drugoto se. Na makedonski menjam listovite, a na matematika si gi pisuvam formulite na klupa so molv, a moze i nekad da ostanat so nedeli formulite na klupa.
Hahaha...
mora nesto familija da mi si,zimi Gospod.

Bog da cuva i da brani od dosadni i nekorisni lekcii,kako i od glupi profesori.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не ме бива за препишување ич.....Ја се кочам ако фатат некој од класот кај шо препишува не мене?!?

Во основно тестови математика шо праевме од работните листови си ги пишував внатре некои задачи инаку класично препишување неее особено во средно не ниту помислувам.Не можам,не знам како.хах

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Само во краен случај кога ептен ништо незнам ( најчесто се случува на автоматика :) )

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не знам,ја никад не сум препишуел,ни па сум користел ливчиња...премногу ми беше замарање...
Најчесто од мене препишуваа...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom