Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
ја скоро секогаш препишувам на писмени, само не се мачам со ливчиња, па да се плашам дали ќе ме фатат...
нај добро ми е да дојдам порано во школо и да напишам се на клупа, до сега ака не ме фатиле никогаш :pipi:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За препишување сум препишувал еден тон... Но најмногу на некои тестови кои не ми тербало да се учат, како состави по македонски и ПИСМЕНАТА ПО ЛИКОВНО И МУЗИЧКО. Не тераа да учиме еден куп глупости, а стварно техничко автоматика учев така да едноставно не ме интересираше кои дела ги напишал трајко прокопиев или колку слики нацртал пикасо. Ако нештото ме интересираше го учев за брзо.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас препишувам само на македонски така многу а на другите предмети може да ѕирнам она-вона. BTW на македонски книгата и тетратката ми се на клупа:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ич не сум снаодлива со ливчиња и такви ствари.
Ама ич.
Ретко од ливчиња да препишувам.
Или регуларно ќе си научев или се вртев лево десно или напред назад да ѕирнам или да ми шепнат нешто.
Или ќе направев ливчиња,а не знаев како да ги извадам и препишам.:pos:
Освен у 4та, Македонски писмените(и тука не знаев да се снајдам,туку добра беше професорката:pos:) ги препишував од листови А4 формат.:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја никогаш не сум препишувал не ни мислам да препишувам...додека е лесна школата вака ќе терам. Кога ќе одам средно, ќе биде потешко и може да се случи.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Сум мамел, мамам и ќе продолжам да мамам :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Уф секогаш, секој тест, секој предмет со тест шо е. Зависи само колку го знам предметот, ако го знам, пак нешто ќе поднапишам за појќе да знам :) јако е, ни една ше ме фатиле, ама ај да не се зареквам :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Во основно ретко препишував, освен по математика, истите задачи ни ги даваше и по историја и географија... добри беа професорките и не се мачев да учам многу.
Во средно бев махер за препишување, и никогаш не ме фатиле. Ме биваше за препишување. Особено по македонски есеите, пишев по 6-7 страни за тема и нормално не успевав сите да ги научам. И иако ни беше строга професорката јас успевав да и’ препишам.
Една другарка пак имаше посебна тактика за препишување... фармерките цели ќе си испишеше со формули, есеи или било шо да е.... а во ташна си носеше други фармерки. Ко ќе завршеше часот ќе си ги облечеше другите и готово. И секогаш на писмена тие фармерки ги носеше, и и’ успеваше нормално.
На факултет сега немало причина да препишам, секогаш сум била спремна за колоквиум. :pipi:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Многу ретко препишувам, а кога препишувам најчесто ме фаќаат.
Не бива и не бива, со ливчиња, со книга, било како ја усерам на крај.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Сум препишувал повеќе пати и ме имат фатено 2 пати до сега, еднаш во основно и еднаш во средно (се надевам дека до крајот на моето дредно школување нема да ме фатат пак) :pos2:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
во основно немаше писмена а да не препишувам... освен математика и тоа заради тоа што препишував со бројки.... сите букви ги знаев коа бројка се и така ми беше напишано....

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
од кога знам за школо препишувам ... до ден денес само 2-3 пати ме имат фатено, имам специјални техники :P

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
само препис.......кој го измислил алал да му е:)
нон стоп си препишувам само 1 ме фати физика ....ама тоа беше ептен очигледно оти се препишува и не ми беше жал дека ме фатија и поштено си излегов од час :cheeky1:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
техники колку сакаш...ја на пример многу ретко препишувам ама кога го правам тоа ме фаќа трема, немам искуство хахахаха

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
без никакви специјални техники, само ливченце и секогаш успева - барем кај мене само 2 пати ме уловиле (1 основно и еднаш средно) на факултет беше полесно...

Kajgana Shop

На врв Bottom