Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Јас препишувам математика македонски и физика и да не се орочам не се ме фатиле :) а еднаш на историја се случи и учебникот да го извадам на тест ама срека не ме фатија :):)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
81
Поени од реакции
0
Eheee od vtoro prepisuvam:D
inaku do sega da ne urocam ne me fatile imam specijalni tehniki

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Имав создадено еден вид на свој алфабет при крајот на основно за формулите по физика и математика и подоцна за латинскиот јазик.

OFcp&&&

МИСЛИТЕЛ
Член од
18 ноември 2007
Мислења
239
Поени од реакции
0
Jas sum ubeden deka pomalku trud e potreben za da naucis za testot,odkolku da se podgotvuvas da mamis....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.730
Поени од реакции
49.236
Абе OFcp&&& прав е до негде редовно си правам ливчиња и тоа е учење дур ги пишувам повторувам тоа што сум учел ,кога имам учено правам ливчиња кога не правам немам ни пипнато книга најчести ми се за потсетување и ги трпам под лист или ги турам во кутијата цигари од страна во кесицата,
Да не се урчам во животов никој ме нема фатено а сум препишувал,бајаги, паничам многу ама испаѓа добро на крај,
Најомилени ми беа во основно оние грдине Тематски тестови по математика(предемет по кој сум тотално неук) со шестар ги резбав задачите и седнував до клупата до прозор и на сонце се гледаше феноманално после само си боев по линиите остава една две задачи за петка со 91 бод за да не ме ми го накрши усно и чао.
Мината недела баш полагав не знаев ама баш ништо ме намести професорот у прва клупа цело време само глодав пенкало и бленев ко мутав у тестот и ми се погоди таа една бубалица од група го предаде нејзиниот го фрли кај мене на прва клупа кај што се остават го свтев и кога писнав ко хиена некоја од збор до збор сега имам 11ка катаљон посто:bil:

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Многу ретко ми се случувало да препишам нешто... стално сум се плашела да не ме фатат ( многу бев смотана за тие работи) .

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
eeee za prepisuvanje maher sum samo dokolku zna na koe liv4e sto ima ili da znam kade sto sum napisala,a isto znam da prepisuvam i od drugar\drugarka do mene, zad mene,pred mene... pa duri i od onie koi se na dr kraj na prostorijata... sto e zborot. :baeh:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
39
Поени од реакции
1
Епа сеа...зависи по кој предмет.Ако ти предава некој гаден професор поарно да не си фаќаш работа со него,а кај другите професори тетратки летаа во средно низ училница на тест:pos2:

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Најважно студентско правило - колку и да имаш научено убаво без ливче во џеб не оди никаде. Ако не повеќе ке ви даде самодоверба на испит или колоквиум

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
da ne ima ucenici na forumov otiovie trikovi se tajni na site profesori mozev da im go kopiram potpisot taka tie si potpisuvaa prazni listovi a jas odnapred reseni i potpisani im predavav drzev po poveke kombinacii ednas samo me otkri profesorkata po matematika

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Најважно студентско правило - колку и да имаш научено убаво без ливче во џеб не оди никаде. Ако не повеќе ке ви даде самодоверба на испит или колоквиум
А така, да си ми жив и здрав :pos:

Член од
24 април 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Во животов имам еднаш препишувано и тоа на првиот испит, и ко за беља препишав погрешно , па после ме викнаа на допрашување и од тогаш не ни пробав :toe:

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Јас иам добра технологија за препишување по Македонски,Математика,Француски и Биологија :).Најтешко ми е на Математика,теставто ми беа : 1,4(Ми го решија цел тест,а мојта задача јас шо ја реших грешка),3 и 3.
На Биологија препишувавме од 12 листа :) На тестот имавме 5ки,ама на пологодие 3 , бидејки премети кога им ги давахме листавто на едни другаре од друакто одделение :)Јас и еден другар што седеше до мене се паднавме иста група од 12 :) И имавме се исто напишано :).Само на биологија не имат фатено,на друзи никој,оти наставникут е кути радар :).

Член од
18 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
До сега ниту на еден тест немам препишано,се учев на памет:icon_lol:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
8мо сум, а математика препишувам од второ полугодие 5то, мислам препишуваме цел клас... Наставичката знае дека препишуваме ама не е како другите наставници... Она си чита весник или гледа низ прозор.. А за препишувањето... Секат ни дава од работните листови. Во нив има 10 теста а јас сите ги пишувам на лист и ги сместувам по џебови.. А кога ни ги дели тестовите ја најслободно си го вадам листот и си го ставам на клупа... Еднаш во 6 се случи кога и го давав решен тестот да ми паднат листовите.. Ја го приметив 1 како ми паднал а другиот не ни го забележав(а тој да паднал кај неа под нозе).. И се враќам на место и она: Ивица твој е листов:???
И ја викам да наставничке. И другиот час ни ги дава тестовите а ја 5ка со сите можни бода :pos2::pos2:

А у 7мо 2пати ги исфотокопирав сам сите 10 теста, ги решив и си ги стаив у блокот.. И после кога ни ги делеше ја само си го сменив тестот.И нормално 5ка :pos2:

Исто препишувам и по Хемија и Физика од мобилен.. :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom