Мали нешта..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Абе Псај ме изнасмеа...:pos:

И да и мене ме радуваат мали нешта ( и може да ме разбуди ама не само за да ме чуе, да ме разбуди сабајлечки, но да е до мене...) Цвет е едно мало нешто кое многу ме радува впрочем. Се трудам и јас да изненадам, сега не секојдневно, но колку што можам пробувам...:jaj:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Обично никој не може да ме разбуди. Цврсто спијам.
Но вакви мали работи да, ме радуваат. Станам сабајле и гледам порака пристигната у 3-4 во ноќта, така романтична и на крај добро утро.
Ми се расположува денот уште сабајлечки.
:pipi:

S

<>skorpio<>

Гостин
според мене токму малите нешта покажуваат колку си сакан.
секое будење наутро првите зборови што ќе ги слушнеш да бидат ТЕ САКАМ, добивање поклон без повод, секој комплимент и убав збор упатен од него дури и кога се чувствуваш неубаво и нерасположено...
значи има уште ногу мали нешти кои знаат да ме расположат ида направат да се чувствувам убаво

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Не можам да одговорам сериозно на темава после неколкуте доскочици :)

Да, ме радуваат мали нешта. Малите нешта се всушност неизлитената романтика, оригиналната романтика што ја почитувам.

И не можам веќе да бидам сериозна, ме смеат горенаведените мали нешта
:pos:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Дали ги сакате малите нешта во една врска?Дали се радувате кога ќе добиете неочекувано порака од вашиот сакан,дали се чуствувате убаво кога без најава ќе ви се јави само за да ве чуе,или ќе ви даде подарок неочекувано?Дали вие ги практикувате истите?Ако ве служи сеќавањето опишете некоја ситуација во која тие т.н.мали нешта биле присутни и сте се чуствувале исполнето:)

п.с.не видов слична тема на оваа,но ако има простете:smir:

Ги сакам тие мали изненадувања...Во врска сум со еден човек кој несекојдневно ми ги покажува чувствата а тоа многу ми се свиѓа...не ми се лигуши на секој пет минути и слично....се ми е тоа премногу!Баш предходниот викенд не бевме искочени заедно,ме изненади со преубава порака `сакам да беше сега до мене`....многу ми значи тоа малку!!:pipi:И се радувам на тоа и на ред други слични нешта.Го сакам тоа кај него што е необично и не е премалку или премногу.

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Во мојата врска најсреќна ме прават ситниците...it's the little things that matter the most :pipi:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
тие мали нешта ја разубавуваат врската.....секоја неочекувана порака или мал знак на внимание прави да се чувствуваме посакано!!!!!

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Па мислам дека една врска не би опстојувала, доколку ги нема оние мали нешта! Мене токму малите нешта ме прават најсреќна, зашто од повеќе мали нешта и ситници е составено и целото:)
...да ми се јави кога најмалку го очекувам, да нарави нешто што навистина ми значи, дури и онака ненадејно да ми купи или направи некое мало поклонче... за некои тоа можеби се мали нешта, но за мене тоа би претставувало се... зашто така...на некој начин покажува колку ме сака, и колку му значам!

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Малите нешта ме прават среќна, среќна сум кога ке добијам некое пораче од дечко ми, кога ке ми се појави на врата неочекувано и сл.

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
malite nesta se tie koi me pravat da bidam srekjna,koga kje mi se javi toj sto go sakam,koga kje mi pise nekoja ubava poraka na mob ili na msn i mn drugi stvari, sitnici no sepak tie mi ja ispolnuvaat dusata,koga znam deka nekoj pomislil na mene,koga nekoj mi posvetuva takvo slatko i ubavo vnimanie i mi dava do znaenje deka postojam i deka sum licnost sto mu znaci...

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Најбитни се таквите нешта во врската. Обожавам кога ќе ми стигне порака, обожавам кога ми изјавува љубов, кога ми дава некои мали подароци, кога ми се јавува само да ме чуе.
Убаво ми е што имам дечко кој знае колку ми значат тие работи и тоа што и на него му значат. Секој ден добивам и праќам по најмалку 15 пораки во кои пишува колку ме\го сака\м. Тоа е нешто што ни е навика, не мораме да го правиме тоа ама сакаме.

Еве едно пораче од сабајлево што ме израдува најмногу:
Мачкеее те сака ептен! Станувај одма доста е спиење! Сакам да те бацнам принцезичке моја најубава! Многу си ми миличко!

:pipi:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
мене ме радуваат мали нешта а посебно пораки од ваков тип *))_&^%$&““$„“:::::::Ѕ$“„!„“““„„“$„$„$„“

и ондак губам време и си се смеам сама како нездрава додека сфатам што писателот сакал да ми каже, па уште ако добијам порака навечер, и се будам сабајле и опааааааааааа порака е многу сум срекна:vozbud::vozbud::vozbud:

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
:pipi:Na 8 - Mart koga i podariv 10ruzi pred site bese malku zastramena,a vo sebe srekna.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Малите работи и вниманието мнооогу ме радуваат.Како непоправлива романтична душа многу паѓам на ситници.Интересна порака,повик,средба едноставно не мора да е нешто големо и посебно за да е романтично..малите нешта значат многу:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom