Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
А знаете што е најтрагично, не е толку што тој прави таква емисија туку што точно поради неговата емисија оваа година првпат во историја СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ нема да може да се одржува во Универзална, па ќе биде распрчкан по МНТ, дом на армија и сл. помали сцени.

Ептен убаво... само што почнав уште толку да го мразам шоу-во...

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
што се однесува до мене сите што практикуваат турбофолк,би ги запалил на сред плоштад

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
и тие шо слушат турбофолк го мислат истото за металците така да тоа не е решение

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Може, може. Тоа ќе биде КАТС (кајгана анти-турбофолкерска собиранка). Само како ќе ги намамите турбофолкерите да дојдат на плоштадот??? :vozbud:

Член од
20 септември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Може, може. Тоа ќе биде КАТС (кајгана анти-турбофолкерска собиранка). Само како ќе ги намамите турбофолкерите да дојдат на плоштадот??? :vozbud:
Mnogu lesno...ke napravite reklama so NAJPOZNATITE ,NAJPOPULARNITE Grand ZVEZDI i nivnoto nevorojatno gostuvanje na plostadot "Makedonija" ,ke si odredite datum i ke ja pustite reklamata na "Makzvezdi" ili kako i da se vika ebanoto show na Vucic i gotovooooo...:bilokojzbor:

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
ја ќе ги набавам бесилките,секирите и останатите направи за мачење а вие
соберете народ. Кажете таму ќе има гага пиење,Цеца меца ова она и кога
ке дојдат---- kill the motherfuckers,kill them all

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
леле бе не сте нормални еј:pos2::pos2::pos2:
платете им на кајгана еден банер нека стават на порталот или на форумов:vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Абе на знам дали ке биде звезди од нив ама не да ке има смеење..... Ги видов на најава фаците што ке се натпреваруваат тоа беа сурати што нема да ги пропуштам мислам дека ова ке биде посмешно и од вашите 5 минути а Драган Вучич со неговите глупости како бонус тоа е гаранција за цепење на бешикаsd

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле,сега во позадина ми иде Удри Брус Ли,комшииве се веселат,ми иде да ги пријавам во полиција.
Мразам вакви срања како турбофолкот:)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Абе на знам дали ке биде звезди од нив ама не да ке има смеење..... Ги видов на најава фаците што ке се натпреваруваат тоа беа сурати што нема да ги пропуштам мислам дека ова ке биде посмешно и од вашите 5 минути а Драган Вучич со неговите глупости како бонус тоа е гаранција за цепење на бешикаsd
И јас позитивно гледам на ова. Кој ќе не смеј преку цела година ако не глупостите на Драган Вучиќ. И така испадна дека немаме шоумени моментално во државата. Јас дефинитивно ќе се надевам на многу ,,забава,, со мистер Драган. :pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Мак звездЕ(Вучич/паскалин/комбуха)

Ајмо народе нов резил. Вртам по телевизииве да видам што како има... што да ти видам, јавен резил. Турбофолк фестивал бај Д. Вучич, наместо да гледаме Џез музика и културно да се едуцираме ние се враќаме 5 години наназад, во времето на силиконската долина во Србија.

''СВЕ ЈЕ НА ПРОДАЈУУУУУ[SIZE=-1]... на продају и зрно срече и гумен тугееее, мени остајууу мојестаре заблудееее'' - е ова е нашето мото!!!

Плус па уште и стручно жири, кои започнува со прашање... кој е најсекси дел според тебе на женското тело. Мислам се е кажано.

Значи ново реално шоу/фестивал/јавно бламирање како и да го наречам, ви претставува Канал 5 и Драган Ву(кови)чич.
[/SIZE]

Kajgana Shop

На врв Bottom