Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
EEEEEEE Makedonijo kaj otide lele be ke se ubijam i od Dragan Vucic i od sin mu Martinco i od site seljaci na nasava estrada. Pa dobro bre majka mu stara koj saka da mu bide nemu sponzor a i koj bi se pojavil da pee na taa emisija????? Abe ajde se iznervirav

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
А мене најкилав момент од емисијата ми е кога ќе ја пуштат таа одвратната реклама кога Дракче наш стои со раката испружена,му се појавува шише сок,а тој загадочно се смее,мислиш технологија у пм!! хехехе А па оваа водителката се скина од смеење,па не е тоа за на телевизија бе!!!! Водителскиот пар е срање,можда со други водители боље би било,има од машките добри вокали!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
EEEEEEE Makedonijo kaj otide lele be ke se ubijam i od Dragan Vucic i od sin mu Martinco i od site seljaci na nasava estrada. Pa dobro bre majka mu stara koj saka da mu bide nemu sponzor a i koj bi se pojavil da pee na taa emisija????? Abe ajde se iznervirav
Биин ИМОУ ис соу хард, ноубади анд’стендс ју..
Ај да не тупам.
Со оглед на тоа 5 минути ги набројува само спонзорите можеме да сфатиме дека народот сепак ужива во тоа, а спонзорите уживаат да се рекламираат.

Инаку вчера во 4 сабајле ги гњавев колегите со снимки од Мак Ѕвезди. Секое утро им пуштам кич музика, овојпат ми паднаа на памет ѕвездите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom