- Член од
- 9 февруари 2008
- Мислења
- 211
- Поени од реакции
- 7
OK
Literaturno: E slusaj go ovoj.Nace ti kolku godini si samo ova mi go kazi?
OK
Vo pravo si.Ali vo takvi momenti se gledaat golemite timovi.Bas toa ke bide test dali imame kapacitet za titula:smir:А бе спортски е да се надеваш на победа во Скопје како фан на Фени,но вашата екипа по овој пораз е падната психолошки, за разлика од Работнички каде што играчите ќе дадат се од себе за да изиграат на највисоко ниво:smir:
Гласам ЗА!Е нема грешка, се вас ќе ве дават. Па нека ја дават Мзт - Струмица што е битно оти нема публика.
Ќе му се фатите за... добро си го доби Јане хохо :k*r::k*r:Abe nie koga vi vikavme deka grne e edno obicne seljace , lopatarce. Krivo mi e samo kako lani ne go utepavme , imase obid za vleguvanje vo soblekuvalna od nasa strana ama od ednas niknaa zelkive
Ајдее незнаете што да кажете веќе за Грнето педер селан незнам што па погледнете го Јане каков е бе по педерска фаца здравје!!! Тимот ви е за пеза албанец ви игра во клубот ццц...Јадете гомна што е тука е Грнето го испука на Јане :.!.:Ne bi rekol deka ke mu se fatevme ali aj ,samo mi e cudno sto tolku go idolizirate pederceto
e mnogu sme srekni dimitrovski samo sto dojde se povredi a da bese on nemase da bideme premnogu srekni nego ke bevme prejakiСлетај! Приземји се!
Риалити чек!
Со други зборови, не сте толку јаки, туку само (пре)многу среќни!
Па он не навива МЗТ:uvo:Ајдее незнаете што да кажете веќе за Грнето педер селан незнам што па погледнете го Јане каков е бе по педерска фаца здравје!!! Тимот ви е за пеза албанец ви игра во клубот ццц...Јадете гомна што е тука е Грнето го испука на Јане :.!.:
ne vregaj u sponzor ej:star:Е што не му доликува ? Ти ја кажа вистината.
Неможете да прифатете дека за првпат во сезоната губите дома, и сега се вадите со тоа дека кошаркарите на Фени им ја дале победата и одгоре па и сами да си давале кошови.
Ај не треси глупости, којзнаа како се нервирале, а можам да и ја замислам фацата на Пешич и на еврејското копиле.
:pos2:Ова ми мириса како да се клањаш у него секој ден а:pos2::pos2::pos2:ne vregaj u sponzor ej:star: