Јас на тебе не ти реприцирав ниту еднаш. Ти сама се осети повикана за хипокризија, директно ќе ти реплицирав. Јас ги дебатирам купче мои роднини кои акаа глава по Австралиите, таму се последна дупка, а кога ќе се вратат МКД се исмеваат со луѓето што немале струја. Како типични исполнети личности. Кој вистински среќен човек прави такво нешто? Само на ова одговори ми, на другото не мораш пошто ете среќа дискутираме овде.
На некој му е цел да се исели од Македонија и да биди тип на иселеник шо вечно че го дрви за Македонија. После не имаш и другите шо и не се замараме нешто баш многу. Ако плукаш по своите плукаш и по себе. Ако плукаш по себе нема да се стекниш со многу почит во важни кругови.
А овде веќе го препознаваме типот на иселеник - љубоморен на другите поуспешни конкуренти од своештината. Видено е цело. Не си една, тоа можи да те теши, неколку сте ете и такви.
Иначе Банкар сум. Можеби затоа ми е толку невкусно да се потсмевам со некој што нема. Тоа не ме чини баш среќен. Ако се вратам Македонија да омаловажувам некој треба да сум баш гомно од човек.
Имаме ние и народ вреден злато, не е се како баграта по институции. Тоа што ти такви луѓе Македонија не си сретнала и тоа што фактот дека злато ликови се мачат ти е индиферентен, дури и вреден за омаловажање - зависи од тоа со што ти си била опкружена. Јас моите луѓе не ги давам за тие од Стразбур, а тие од Стразбур веќе ги сакам ко моја Фамилија, тогаш замисли какво злато луѓе имам во својот круг во Македонија.
Летот беше рекреативен, um einfach, die schnee bedeckt Schweiz zu genissen.
Траеше 1 саат и тргнавме од приватната писта во Баден, Германија. Прв пат во животот видов толку приватни Авиони паркирани на едно место, сите згодни макини.
Прегледај го приврзокот 326848
Прегледај го приврзокот 326849
Прегледај го приврзокот 326850
Езерото Конштанц
Прегледај го приврзокот 326851
Имам и клучеви од стан во Калабрија во Италија. А во Мај со колешка од Романија сме на езерото Комо на приватен брод. Продолжи да си сликаш далеку од цивилизацијата. Нареден пат можиш и Алјаска да појдиш, таму е уште поубо од Македонија хаахах.
На Европа таквите не и фалат. Друго бараме ние.