da se nadovrzam, kako sto i ocekuvag Shkupi baegi oslabeni so zaminuvanjeto na Alvarez, Adetunji i CephasDeneska gi gledav dvata natprevari Voska Shkendija i Brera Vardar.
Od toa sto mozev da vidam Voska e dalku podobra od Vardar (ovie poslednite mi izgledaa isti kako vo vtora liga, nikakov kvalitet za nesto poveke)
Gostivari ne sum gi gleal ama spored iminjata bi trebalo da se OK
Edino Gjorce mislam deka ke bidat tuka nekade so Vardar kako glavni kandidati za ispaganje
Isto me interesira Rabotnicki kako ke se pokazat utre
Shkupi so prodavanjeto na Cephas avtomatski ispadnaa od favoriti za titulata spored mene
Shkendija sledniot natprevar protiv Struga ke pokaze do kaj e
Нема да играат со Зрињски, сајтов е грешка и лошо пишале.Струга ТЛ има отворен пат до групната фаза на Конференциската лига – Екипа (ekipa.mk)
Прегледај го приврзокот 386852
Незнам дали со Зрјински од Босна можат да играат, во секој случај ако поминат трета рунда со тимов од Луксембург ќе имаат загарантрани 1,8 миљони евра, а во случај да се пласираат во групи наградата ќе е 5 миљони евра, не се мали пари.
Шкендија ги испушти истите пари со елиминацијата од Велшаните.
Една недела е, рано е за предвидувања. Дури јас би се осмелил да кажам дека и на полусезона е рано за предвидување, таква ни е лигата, еден-два трансфери може да се разлика од борба за опстанок до борба за титула/европа во лигава..da se nadovrzam, kako sto i ocekuvag Shkupi baegi oslabeni so zaminuvanjeto na Alvarez, Adetunji i Cephas
Rabotnicki dobro se konsolidirale i spored toa sto vidov deneska bi trebalo da se najdat na sredinata od tabelata
Dolgo ja pratam ligava za da se osmelam da predviduvamНема да играат со Зрињски, сајтов е грешка и лошо пишале.
Ќе играат со ПОРАЗЕНИОТ од тој натпревар, а ако Зрињски го добие тој меч, значи Струга ќе играат со Исланѓаните.
Една недела е, рано е за предвидувања. Дури јас би се осмелил да кажам дека и на полусезона е рано за предвидување, таква ни е лигата, еден-два трансфери може да се разлика од борба за опстанок до борба за титула/европа во лигава..
kako moze da bide dobro CVto koga poslednata polusezona bil rezervist vo bosna, prethodno pola sezona bil bez klub, a sezonata pred toa za 12 meseci odigral 1 natprevar vo ungarija? znaci tipot 24 meseci ne igra fudbal osven sto vlegol od klupa vo bosna bez da postigne gol ili ili asistiral.Баш по CVto е еден од подобрите трансфери.Ама да видиме како ќе одигра и со колку погодоци ќе ја заврши годината.