Во групата на фб.Шкендија ќе игра внедела, нема шанси да биде обратно[DOUBLEPOST=1396295481][/DOUBLEPOST]Бтв кај гледаш програма за МТВ
Не сум сигурен, зато@Кико Д. зашо го избриша постот море![]()
Slicen muabet i kaj nas imase uste na startot na sezonata deka podbro da se igra vo kvalifikacii za liga evropa da se pomini edno kolo od kolku liga na sampioni i da se isturat nekoj jaki timoj ...Ama seto toa bese kako na majtap kazvano oti togas retko koj vrevase deka imame sansi za da igrame evropa ili za titulata ..Ako se prasuvam jas vazno e da ja zemime titulata milum ili silum iako sme najslabi(finasiski) od prvite cetiri pet ekipi vazno e ednas i nie da krenime titula makar i da ne igrame vo evropa i da ne dobijame licencahttp://sportmedia.mk/makedonskiot-prvak-i-letovo-ke-bide-nenositel-vo-kvalifikatsiite-za-lsh/
Според ова можеби подобро Работнички и да не стане шампион и да има шанса да помине некое коло од квалификациите за Лига Европа. Бидејки ако стане шампион ке му се падне некој посилен тим и ке следи елиминација.
кога ја пушитв мислев прво дека Гостивар ја даваат со Вардар (второ полувреме пуштив), публика врие а се пишуваше наназад колку имало публика а кај другите малце..тоа зависи од градот и од спортот во него и се, лани во трета лига имаше по 2-3к голем дел од утакмиците на Борец.Одново скандирање каурски пички во Тетово.
Да видиме што ќе напишат од Албански спорт, за ова урнебесно навивање на многубројните Балисти.
Дури 30 души се, и не навиваат во целово второ полувреме (прво не го гледав) освен што скандираа.
Tie Balisti ti dojdoa 2 pati sred Skopje ova sezona ! Shhttttt..Одново скандирање каурски пички во Тетово.
Да видиме што ќе напишат од Албански спорт, за ова урнебесно навивање на многубројните Балисти.
Дури 30 души се, и не навиваат во целово второ полувреме (прво не го гледав) освен што скандираа.
И?Tie Balisti ti dojdoa 2 pati sred Skopje ova sezona ! Shhttttt..