Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Eve ubavo ti velam do kraj Skendija igraj da tepa..doma ili nadvor,ne e bitno..ja otkupil ligata Destani...koj kopuk breee..Kako da e od gjorce isto cccc

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.377
Zosto togas blokirana bese ? Zosto sekoj 2 Albanec deneska trcase da ja uplati ? I mene mi rekoja lupaj kolku imas...Mestena ne mestena vas vi se pisani 3 boda ne vi gi zema nikoj ,samo go kazuem muabetot sto se vrtese celo pretpladne ..

B

Beck's

Гостин
Zosto togas blokirana bese ? Zosto sekoj 2 Albanec deneska trcase da ja uplati ? I mene mi rekoja lupaj kolku imas...Mestena ne mestena vas vi se pisani 3 boda ne vi gi zema nikoj ,samo go kazuem muabetot sto se vrtese celo pretpladne ..
Па добро бе то ти викам и ја да си знајш, местени се сите до крајот. Лупај што имаш на Шкендија. Направи некоја добра пара, ќе ти требаат за во Ѓорче да идиш почесто. Ве утепаа мамето нивно ццц

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Znaes zosto bese blokirana zosto tolku tapa sa ovja od mozzart stavat 6 koeficient i site trcat da ja ograt zatoaa a so Vardar 9.50 ccc jas ja uplativ 200 , Vardar igrase bez 7,8 prvotimci i so Vardar, Rabotnicki bese namestena? Ma nemoj Turnovo e dupka bez Blazevski.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.377
Па добро бе то ти викам и ја да си знајш, местени се сите до крајот. Лупај што имаш на Шкендија. Направи некоја добра пара, ќе ти требаат за во Ѓорче да идиш почесто. Ве утепаа мамето нивно ццц
imam uste zaliha od 26.05.13 :) ne mi doslo na vasi mestenki pari da pravim ... I ne se ljuti tolku :cool:

B

Beck's

Гостин
imam uste zaliha od 26.05.13 :) ne mi doslo na vasi mestenki pari da pravim ... I ne se ljuti tolku :cool:
Таман работа, него како прво треба да провериш каков тим склопиле Шкендија, да изгледаш некоја утакмица нивна, да споредиш со другите тимови во лигата и да увидиш како стојат работите

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Наместена било бе...тоа го кажуваат форумските експерти на Кајгана!

Па Шкендија влезе во серија, а кладилнициве даваат ептен добар коефициент, а знаејќи како почна да игра Шкендија сите во Тетово би играле на победа на Шкендија, вреди за коефициентот.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Pa so toa 26.05 najgolemata usluga ni ja napravivte..Uste ne ko go sfakjate toa se gleda :) Dream team e mal zbor za ova liga :) ,najdobroto tek sleduva ..Institucija Shkendija :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.377
Pa so toa 26.05 najgolemata usluga ni ja napravivte..Uste ne ko go sfakjate toa se gleda :) Dream team e mal zbor za ova liga :) ,najdobroto tek sleduva ..Institucija Shkendija :)
Sponzori , igraci doagjaat i si idat...Peharot ke stoi i zapisan Teteks kako osojuvac :icon_lol: Aj da ne ja tupime temava...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Pa istoto go velam i jas..Eden izguben trofej stama klucen faktor da dojde covek so koj ke osvoime desetina takvi,znaci prodobivkata neprocenliva :) p.s osven imeto vase dali ostana nesto tetovsko od vasiot klub!?

Член од
30 август 2012
Мислења
3.624
Поени од реакции
6.388
Ги гледав исечиците од турново-шкендија и овде се турновци украдени и осакатени (иако нас ни одговараше).
1.Пеналот е чисто судиско убедување во корист на шкендија(топката му беше надвор од контрола во момент на стартот )
2.Црвен картон немаше, имаше кренато лакт ама немаше удар(можеби ненамерен минимален контакт).
3.Слободниот на Пандев 5-6 пати вратив снимката и не се гледа најдобро (исто судиско убедување во корист на шкендија,мене ми изгледаше од тој агол дека е зад линија)
4.Голот за 0-2 од офсајд.
Така да не се палајте дека сте Реал Мадрид исти сте копачи како сите други.Овај Мечкаровски ова првенство не знам некоја утакмица да има судено како шо треба или се лажам?
п.с.Баш ме интересира за тој резервниот со баклата шо казна ќе биди изречена :unsure:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Haha,plagijat od Mak.Sport gorenavedeniot :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom