B
Beck's
Гостин
Сите се наместени до крајот одсега ти кажувам, уплаќај секоја наредна за Шкендија.^ A da go pokazese tiketot kaj sto ja imas 2-ka ? Zosto celo Tetovo od nokjooj ja igrase 2-ka i se rasiri ka virus deka e mestena![]()
Сите се наместени до крајот одсега ти кажувам, уплаќај секоја наредна за Шкендија.^ A da go pokazese tiketot kaj sto ja imas 2-ka ? Zosto celo Tetovo od nokjooj ja igrase 2-ka i se rasiri ka virus deka e mestena![]()
Па добро бе то ти викам и ја да си знајш, местени се сите до крајот. Лупај што имаш на Шкендија. Направи некоја добра пара, ќе ти требаат за во Ѓорче да идиш почесто. Ве утепаа мамето нивно цццZosto togas blokirana bese ? Zosto sekoj 2 Albanec deneska trcase da ja uplati ? I mene mi rekoja lupaj kolku imas...Mestena ne mestena vas vi se pisani 3 boda ne vi gi zema nikoj ,samo go kazuem muabetot sto se vrtese celo pretpladne ..
Znaes zosto bese blokirana zosto tolku tapa sa ovja od mozzart stavat 6 koeficient i site trcat da ja ograt zatoaa a so Vardar 9.50 ccc jas ja uplativ 200 , Vardar igrase bez 7,8 prvotimci i so Vardar, Rabotnicki bese namestena? Ma nemoj Turnovo e dupka bez Blazevski.Zosto togas blokirana bese ? Zosto sekoj 2 Albanec deneska trcase da ja uplati ? I mene mi rekoja lupaj kolku imas...Mestena ne mestena vas vi se pisani 3 boda ne vi gi zema nikoj ,samo go kazuem muabetot sto se vrtese celo pretpladne ..
imam uste zaliha od 26.05.13Па добро бе то ти викам и ја да си знајш, местени се сите до крајот. Лупај што имаш на Шкендија. Направи некоја добра пара, ќе ти требаат за во Ѓорче да идиш почесто. Ве утепаа мамето нивно ццц
Таман работа, него како прво треба да провериш каков тим склопиле Шкендија, да изгледаш некоја утакмица нивна, да споредиш со другите тимови во лигата и да увидиш како стојат работитеimam uste zaliha od 26.05.13ne mi doslo na vasi mestenki pari da pravim ... I ne se ljuti tolku
![]()
26.05.2013 zubleEve ubavo ti velam do kraj Skendija igraj da tepa..doma ili nadvor,ne e bitno..ja otkupil ligata Destani...koj kopuk breee..Kako da e od gjorce isto cccc
Sponzori , igraci doagjaat i si idat...Peharot ke stoi i zapisan Teteks kako osojuvacPa so toa 26.05 najgolemata usluga ni ja napravivte..Uste ne ko go sfakjate toa se gledaDream team e mal zbor za ova liga
,najdobroto tek sleduva ..Institucija Shkendija
![]()