- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Bregalnicaaaaaa ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Пелистер пак го нема ако ја има најдобрата школа...http://ekipa.mk/pokani-za-vardar-i-za-rabotnichki-k-e-se-formira-eksju-liga-za-mladintsi/
Одлично би било ако се реализира оваа идеја.
Се знае како оди тоа, ги канат оние што им се најзвучни по имињата...Пелистер пак го нема ако ја има најдобрата школа...
Пелистер нема инфраструктура.Пелистер пак го нема ако ја има најдобрата школа...
Тоа кога не знаеш дека има уште една двоспратна трибина која очигледно не знаеш дека постоикога ја пушитв мислев прво дека Гостивар ја даваат со Вардар (второ полувреме пуштив), публика врие а се пишуваше наназад колку имало публика а кај другите малце..тоа зависи од градот и од спортот во него и се, лани во трета лига имаше по 2-3к голем дел од утакмиците на Борец.
Значи толку беше од "ЕКОЛОШКИОТ ФЕР ПЛЕЈ"...за фер и коректно навивање одамна ги прекршивте клаузулите...Deneska od glavniot sudija Stavrev ne bese dosuden cist penal za Shkendija!
Interesno e so posle mecot protiv Turnovo Shkendija bese 'napadnata' od sportskite novinari za toa kako pobedivme , Shkendija deneska igrase ocajno , no imase i cist penal sto ne bese dosuden!
Fakt e vo site sezoni vo 1 ligata Shkendija e ostetena od sudiite , drugite bile mnogu privilegirani koga igrale protiv Shkendija.
Zatoa za takvi sudii i za igraci ( deneska na 3-4 slucai igraci na Bregalnica lezea bez veze po teren ko pi4ki ) i zatoa treba pak da se aktivira TETOVSKIOT TUNEL!
Да бе толку од фер-плејот затоа вчера играчите на Брегалница добија аплауз.Значи толку беше од "ЕКОЛОШКИОТ ФЕР ПЛЕЈ"...за фер и коректно навивање одамна ги прекршивте клаузулите...
Џабе ви е сега со тунелите,почекајте да го применувате испробаниот тунелски систем од новата сезона....![]()
Кога добија ? Од ко заврши ?Да бе толку од фер-плејот затоа вчера играчите на Брегалница добија аплауз.
А добро што сакаш ти искрено, да ги аплаудираме во текот на натпреварот. Дајте не ми се изглупирајте тука со сила. Чоек прст да им даде цела рака ќе ти бараатКога добија ? Од ко заврши ?
Дури се играше утакмицата јас слушав само свирежи и пцуење по играчите на Брегалница.