- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Истиот весник чии платенички статии ви беа главен „доказ“ дека некој го местел Вардар да стане првак изминативе години.Haha,plagijat od Mak.Sport gorenavedeniot![]()
Нели не читавте Мак Спорт, од кај сеа испадна знаеш шо пишувало таму?Haha,plagijat od Mak.Sport gorenavedeniot![]()
Ne bese mestena , samo tie sto se kladat znaat mnogu dobro deka na mec TURNOVO-SHKENDIJA 1 1.40 i 2 7.50 se mozebi najskandaloznite kvoti sto nekogas sum gi gledal od koga se kladam jas . Shkendija kako sto znaes/znaeme vleze vo golema forma pobeduvajki go Vardar na gosti i Rabotnicki 3-1 sosema sigurni pobedi so dobra igra , odigra remi 0-0 so Renova no odigraa mnogu dobro i zasluzi da pobedi.^ A da go pokazese tiketot kaj sto ja imas 2-ka ? Zosto celo Tetovo od nokjooj ja igrase 2-ka i se rasiri ka virus deka e mestena![]()
Како прво шо ти е е то Da ti go демек нешто пцуеш или ???Како второ незнам шо македонски спорт мешаш ко јас ти пишам то шо гледав на видеото,а ако и тие така пишале значи има нешто.Пеналот ти е поклон од судијата.А за црвениот немаше намерен удар а и воопшто удар, имаше испружен лакт.Значи такви удари има нон стоп во дуели и уште 15 мин ако дават црвен за то,сите утакмици со по 5 играчи ќе се завршват.@gsh_007
Golot od ofsajddd offffff moriii majkooo, i nenmase udar?? Da ti go
Gledase od video a tia sto bea tamu nisto ne gledale, faulot na Sasko Pandev bese nadvor mnogu dobro se gledase ni vo linia ne bese
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto ima sega vrska ova so muabetot !?Нели не читавте Мак Спорт, од кај сеа испадна знаеш шо пишувало таму?
За промена, можеш некад да го употрбиш мозокот.Sto ima sega vrska ova so muabetot !?
kako tebe a!? Od prekumerna upotreba pocna i bukvi da jadesЗа промена, можеш некад да го употрбиш мозокот.
1. Класично крената нога од позади од 25 ката, нема дилеми дека е пеналГи гледав исечиците од турново-шкендија и овде се турновци украдени и осакатени (иако нас ни одговараше).
1.Пеналот е чисто судиско убедување во корист на шкендија(топката му беше надвор од контрола во момент на стартот )
2.Црвен картон немаше, имаше кренато лакт ама немаше удар(можеби ненамерен минимален контакт).
3.Слободниот на Пандев 5-6 пати вратив снимката и не се гледа најдобро (исто судиско убедување во корист на шкендија,мене ми изгледаше од тој агол дека е зад линија)
4.Голот за 0-2 од офсајд.
Така да не се палајте дека сте Реал Мадрид исти сте копачи како сите други.Овај Мечкаровски ова првенство не знам некоја утакмица да има судено како шо треба или се лажам?
п.с.Баш ме интересира за тој резервниот со баклата шо казна ќе биди изречена![]()
Како прво шо ти е е то Da ti go демек нешто пцуеш или ???Како второ незнам шо македонски спорт мешаш ко јас ти пишам то шо гледав на видеото,а ако и тие така пишале значи има нешто.Пеналот ти е поклон од судијата.А за црвениот немаше намерен удар а и воопшто удар, имаше испружен лакт.Значи такви удари има нон стоп во дуели и уште 15 мин ако дават црвен за то,сите утакмици со по 5 играчи ќе се завршват.
п.с.А вие за на Пандев слободниот поубо да не видовте ко бевте од другата страна.Виде ти на истата страна дека има пенал и процени дека не беше гол.
Седи бе Снајпер![]()
idi naucise sto e offsajd posle dojdi zbori za fudbal caoБраво бе како сте се зангажиралеДајте уште да видиме дали слободниот беше гол ?.
А да игравте вие дома ништо од ова за противникот немаше да биди судено.Така да не продавајте многу муда за бубрези .