- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.255
- Поени од реакции
- 2.590
Датум: 06.04.2012, 15:17
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=B7C5595C5BA18E4E8B102C501713C30FТОП парола ! Браво најдобри сте, БАЛИСТИ ЗАКОН !
)))
Кој сака да оди во аљбанија? вие сте ваѓале визи коа сте оделе.
Ke ima i snimka od navivanje posle
i nesto drugo ne se prae koreografia so celofoni
hahah toni ako ne im kazueme nikogas nema da sfatat...Никако да ја сфатите пораката а...
Пораката е сфатена од поодамна. Не ја сфативете пораката со животните? Е затоа нема никаква реакција. Вашата порака е крајно ационалистичка и баш очекувам каква ќе биде реакцијата од официјалните лица, медиумите, обично досега Војводите беа претставувани како дежурни кривци. Одлучете се, ја сакате Македонија, сакате да се интегрирате, да се вработувате во институциите, да се школувате или сакате да има визи?Никако да ја сфатите пораката а...
Мислам дека ке играат во сабота.Ke gi nagradat ,toa e sosem normalno tuka..
--- надополнето: 9 април 2012 во 11:21 ---
Slednovo kolo se igra vo sreda a potoa vo nedela na Veligden??? Ke ima pomestuvanje ili ne ?
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.Никако да ја сфатите пораката а...
Според мене демек Тетово е во Албанија и ви треба виза за да влезете во Тетово ама па таа парола на вас да ви ја вадат е најглупо нешо затоа што вие таму сте целиот ваш животАј шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.