Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
2pqryx3.jpg

Датум: 06.04.2012, 15:17
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=B7C5595C5BA18E4E8B102C501713C30F
ТОП парола ! Браво најдобри сте, БАЛИСТИ ЗАКОН !

:))))

Незнаев дека толку многу била разликата меѓу биотмерискиот пасош и биометриската лична карта.:)

10dwsgi.jpg

beg7c7.jpg

2pqryx3.jpg

2nr3neh.jpg

2308br.jpg

243kkec.jpg

Ke ima i snimka od navivanje posle :)

i nesto drugo ne se prae koreografia so celofoni ;)

Кој сака да оди во аљбанија? вие сте ваѓале визи коа сте оделе.:tapp:

Сликиве сам себе убијал, ама ај оди докажи им.:facepalm:

А научиле гледам и англиски :)

Никако да ја сфатите пораката а...

Ај мене да ми објасните нешто. Покрај забраната успеавте да платите 100 денари карта наместо 200, внесовте и организиравте кореографија и сакаш да ми кажеш дека вие не сте политички пиуни !? А за пароливе сте се заебале малку.

Пораката е сфатена од поодамна. Не ја сфативете пораката со животните? Е затоа нема никаква реакција. Вашата порака е крајно ационалистичка и баш очекувам каква ќе биде реакцијата од официјалните лица, медиумите, обично досега Војводите беа претставувани како дежурни кривци. Одлучете се, ја сакате Македонија, сакате да се интегрирате, да се вработувате во институциите, да се школувате или сакате да има визи?

Ke gi nagradat ,toa e sosem normalno tuka..
--- надополнето: 9 април 2012 во 11:21 ---
Slednovo kolo se igra vo sreda a potoa vo nedela na Veligden??? Ke ima pomestuvanje ili ne ?

Ke gi nagradat ,toa e sosem normalno tuka..
--- надополнето: 9 април 2012 во 11:21 ---
Slednovo kolo se igra vo sreda a potoa vo nedela na Veligden??? Ke ima pomestuvanje ili ne ?
Мислам дека ке играат во сабота.

На 9 април турски офицери на школување во западноевропските земји на импровизираното игралиште на полјанката зад некогашната Учителска школа во скопската населба Ислахане (Идадија) го одиграле првиот натпревар меѓу себе. Овој датум е прогласен за Ден на македонскиот фудбал. Тогаш топката првпат тргнала од центарот и почнало испишувањето на историјата на македонскиот фудбал.

Честит нека е ;)

Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.

Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.
Според мене демек Тетово е во Албанија и ви треба виза за да влезете во Тетово ама па таа парола на вас да ви ја вадат е најглупо нешо затоа што вие таму сте целиот ваш живот

Вчера пишев тикет во кладилница и имаше уште 1 минута до 16 часот, уште 1 минута до почетокот на лигашките мечеви. Едно типче уплати 1000 денари на Силекс 2 (2,50) ама мораше да пише уште една, не можело сингл мкд лига и ја пиша Реал Мадрид дава гол (1,02) и 0-0 заврши Реал...... а Силекс тепаше 1-4...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom