Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Незнаев дека толку многу била разликата меѓу биотмерискиот пасош и биометриската лична карта.:)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Ke ima i snimka od navivanje posle :)

i nesto drugo ne se prae koreografia so celofoni ;)
Кој сака да оди во аљбанија? вие сте ваѓале визи коа сте оделе.:tapp:

Сликиве сам себе убијал, ама ај оди докажи им.:facepalm:

А научиле гледам и англиски :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Никако да ја сфатите пораката а...

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ај мене да ми објасните нешто. Покрај забраната успеавте да платите 100 денари карта наместо 200, внесовте и организиравте кореографија и сакаш да ми кажеш дека вие не сте политички пиуни !? А за пароливе сте се заебале малку.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Пораката е сфатена од поодамна. Не ја сфативете пораката со животните? Е затоа нема никаква реакција. Вашата порака е крајно ационалистичка и баш очекувам каква ќе биде реакцијата од официјалните лица, медиумите, обично досега Војводите беа претставувани како дежурни кривци. Одлучете се, ја сакате Македонија, сакате да се интегрирате, да се вработувате во институциите, да се школувате или сакате да има визи?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Ke gi nagradat ,toa e sosem normalno tuka..
--- надополнето: 9 април 2012 во 11:21 ---
Slednovo kolo se igra vo sreda a potoa vo nedela na Veligden??? Ke ima pomestuvanje ili ne ?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
На 9 април турски офицери на школување во западноевропските земји на импровизираното игралиште на полјанката зад некогашната Учителска школа во скопската населба Ислахане (Идадија) го одиграле првиот натпревар меѓу себе. Овој датум е прогласен за Ден на македонскиот фудбал. Тогаш топката првпат тргнала од центарот и почнало испишувањето на историјата на македонскиот фудбал.

Честит нека е ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.
Според мене демек Тетово е во Албанија и ви треба виза за да влезете во Тетово ама па таа парола на вас да ви ја вадат е најглупо нешо затоа што вие таму сте целиот ваш живот

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Вчера пишев тикет во кладилница и имаше уште 1 минута до 16 часот, уште 1 минута до почетокот на лигашките мечеви. Едно типче уплати 1000 денари на Силекс 2 (2,50) ама мораше да пише уште една, не можело сингл мкд лига и ја пиша Реал Мадрид дава гол (1,02) и 0-0 заврши Реал...... а Силекс тепаше 1-4...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom