Таман бе. Стадиончето им е добро, теренот е океј...таман вие да ја изорате, па да личи стварно на втора лига после Беласица-Кораби, да не квари просек.Хах во сабота во Струмица се игра и Беласица-Кораби од 13 часот. Па не се нормални бе хах!!
Pobednicite ke igrat finale u 4 casХах во сабота во Струмица се игра и Беласица-Кораби од 13 часот. Па не се нормални бе хах!!
Се договориле за ова коло да направат размена на судии. Еден од нашите судии ќе судат меч од првенството на малта, а овие ќе го судат градското дерби...Ме интересира зошто Работнички - Вардар ќе го суди судија од Малта?
Од кога е вака, ново правило ли е, или јас ептен не сум во тек?
Преку кур ти дошле?Птууу Хари мафијата а и овој Спиркоски преку к*р ми дојде
Твое мислење ... Колку пати сме биле казнети , и тоа какви казни , ако знаеш само!!!Преку кур ти дошле?
Па вие споменик треба да и напраите на ФФМ бе!
Било која нормална федерација до сега ќе ја исцедеше касата на Шкендија за сите пиздарии што ги правите. ФФМ вас колку ви има прогледано низ прсти, на ниту еден тим никогаш тоа нема да го направи.
Тоа што важи за Напредок или било кој друг тим, да речеме, не важи за Шкендија или Ренова.
Знам дека не е тоа само до ФФМ туку станува збор за општ тренд во државава, на Албанците да им се дозволи кршење на законите, меѓутоа можеа барем во фудбалот како спорт да демонстрираат еднакост.
Преку кур ви дошле?
Какви казни кажи?Твое мислење ... Колку пати сме биле казнети , и тоа какви казни , ако знаеш само!!!
Шкендија-Тетекс ( лани , прв натревар на првенството )Какви казни кажи?
Сите казни досега ви биле заслужени, незнам што се буниш