- Член од
- 14 октомври 2011
- Мислења
- 331
- Поени од реакции
- 129
Абе остај ги , Сакаат да ги копираат Јапанците , и Русите ахахахахаахЛеле остај што го направија во Струмица...ама во 11 часот!!
Абе остај ги , Сакаат да ги копираат Јапанците , и Русите ахахахахаахЛеле остај што го направија во Струмица...ама во 11 часот!!
Ве места ко што гледам невиденоКој има пари нека става на единајсти и на ТетексОсеќам ќе се тресе цела Азија после коловоЛеле остај што го направија во Струмица...ама во 11 часот!!
И ЗНАЕШ ШТО ..Бидите среќни што ви е у субота утакмицата....
Ке идете Балисти у Струмица?И ЗНАЕШ ШТО ..
ЌЕ ГИ ГАЗИМЕЕЕ !!!
И онака од поодамна е познато дека фудбал у Македонија се игра само заради личен профит на тиа од ФФМ и други поединци, а не за публика. Таке да не ме чуди ич ова.sve se toa manipulacii od ffm, da nema gostinski navivaci ili pak da ima vo sto pomal broj, so ogled na toa sto vo struga bi imale i lokalna podrska. Tesko nas so vakva federacija, osekam vo brzo vreme mesto vicevi za policajci i plavuski ke ima vo vrska so ffm-ovcite
Ќе не гледаш у телајми во сабота !!! Толку за сегаКе идете Балисти у Струмица?
Јас сум од Струмица..ако ми се иде ке идам на стадион ке ве гледамЌе не гледаш у телајми во сабота !!! Толку за сега
Тогаш ќе не видиш во стадионот на твојот град!!!Јас сум од Струмица..ако ми се иде ке идам на стадион ке ве гледам
што барате вие во струга ... ?sve se toa manipulacii od ffm, da nema gostinski navivaci ili pak da ima vo sto pomal broj, so ogled na toa sto vo struga bi imale i lokalna podrska. Tesko nas so vakva federacija, osekam vo brzo vreme mesto vicevi za policajci i plavuski ke ima vo vrska so ffm-ovcite
што барате вие во струга ... ?sve se toa manipulacii od ffm, da nema gostinski navivaci ili pak da ima vo sto pomal broj, so ogled na toa sto vo struga bi imale i lokalna podrska. Tesko nas so vakva federacija, osekam vo brzo vreme mesto vicevi za policajci i plavuski ke ima vo vrska so ffm-ovcite
Niso be, izvini za ne vnimatelnosta od moja stranaшто барате вие во струга ... ?
--- надополнето: Nov 2, 2011 6:16 PM ---
што барате вие во струга ... ?