Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Пред неколку сезони Миле заборави дека се менува времето, па ги остави натпреварите од 15ч...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах во сабота во Струмица се игра и Беласица-Кораби од 13 часот. Па не се нормални бе хах!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хах во сабота во Струмица се игра и Беласица-Кораби од 13 часот. Па не се нормални бе хах!!
Таман бе. Стадиончето им е добро, теренот е океј...таман вие да ја изорате, па да личи стварно на втора лига после Беласица-Кораби, да не квари просек.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Натрпевар од 1 Македонска Лига во термин 11.00 јас за прв пат слушам , видам , читам , ахахах !!!

Стварно што мислаат и тие ?

Потоа кај се Балистите , зошто не одаат на гости , кај да одиш?

во кратово ТАМУ ЧИСТА ПУСТИНА , во турново хаахахах , сеа у 11 сабајле да играат , и тоа во струмица , значи ние КЕ ТРГНАМЕ ОД 7 сабајле , така звучи :sick:

Птууу Хари мафијата а и овој Спиркоски преку к*р ми дојде :mad:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ме интересира зошто Работнички - Вардар ќе го суди судија од Малта?
Од кога е вака, ново правило ли е, или јас ептен не сум во тек?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Ме интересира зошто Работнички - Вардар ќе го суди судија од Малта?
Од кога е вака, ново правило ли е, или јас ептен не сум во тек?
Се договориле за ова коло да направат размена на судии. Еден од нашите судии ќе судат меч од првенството на малта, а овие ќе го судат градското дерби...
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=C1C34FB6714106459660CF1E6A12DF52

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Дисциплинска постапка против Антиќ и Сетинов

Дисциплинската комисија при Фудбалската федерација на Македонија поведе постапка против тренерите на ФК Охрид , Драган Антиќ и тренерот на ФК Тетекс Драги Сетинов, поради упатени навреди против судиите и судиската организација на ФФМ.

Двајцата тренери во своите изјави ги критикуваа судиите по мечевите Охрид - Ренова, и Тетекс - Металург.

Српскиот стратег Антиќ е суспендиран на два меча, и нема да може да седи клупата на Охрид, за петочниот натпревар против Тетекс.

Ohridnews​

03.11.2011 00:30

Прочитана е : 394 пати

© 2011 Ohridnews.com

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Браво за Охрид !

Абе овие тетекс само со нас тепаат и играат мотивирано ко да играат ФИНАЛЕ!

тетекс ова година изгледа пак ќе се бори за опстанок !!!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.164
Поени од реакции
83.970
Птууу Хари мафијата а и овој Спиркоски преку к*р ми дојде :mad:
Преку кур ти дошле?

Па вие споменик треба да и напраите на ФФМ бе!
Било која нормална федерација до сега ќе ја исцедеше касата на Шкендија за сите пиздарии што ги правите. ФФМ вас колку ви има прогледано низ прсти, на ниту еден тим никогаш тоа нема да го направи.
Тоа што важи за Напредок или било кој друг тим, да речеме, не важи за Шкендија или Ренова.
Знам дека не е тоа само до ФФМ туку станува збор за општ тренд во државава, на Албанците да им се дозволи кршење на законите, меѓутоа можеа барем во фудбалот како спорт да демонстрираат еднакост.

Преку кур ви дошле?:pos:

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Преку кур ти дошле?

Па вие споменик треба да и напраите на ФФМ бе!
Било која нормална федерација до сега ќе ја исцедеше касата на Шкендија за сите пиздарии што ги правите. ФФМ вас колку ви има прогледано низ прсти, на ниту еден тим никогаш тоа нема да го направи.
Тоа што важи за Напредок или било кој друг тим, да речеме, не важи за Шкендија или Ренова.
Знам дека не е тоа само до ФФМ туку станува збор за општ тренд во државава, на Албанците да им се дозволи кршење на законите, меѓутоа можеа барем во фудбалот како спорт да демонстрираат еднакост.

Преку кур ви дошле?:pos:
Твое мислење ... Колку пати сме биле казнети , и тоа какви казни , ако знаеш само!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Твое мислење ... Колку пати сме биле казнети , и тоа какви казни , ако знаеш само!!!
Какви казни кажи?
Сите казни досега ви биле заслужени, незнам што се буниш(y)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Какви казни кажи?
Сите казни досега ви биле заслужени, незнам што се буниш(y)
Шкендија-Тетекс ( лани , прв натревар на првенството )

Заради немање мозок од страна на гостинските навивачи , што не знаат што е бакла СМЕ КАЗНЕТИ 2 утакмици без публика , и парична казна мислам ( ако ќе кажеш ти имало инциденти ДА , ама надвор од стадионо ПО УЛИЦИТЕ , тоа не значи )

Напредок - Шкендија ( лани ) - Дуваше ветерот многу , и паднаше вашето знаме ! тоа .. од тој момент СМЕ КАЗНЕТИ цела сезона да гостуваме некаде ( НО НИЕ ГОСТУВАВМЕ :LOL: )

Шкендија - Охрид ( оваа сезона ) - Требаше тие 2-3 лица ИНДИВИДУАЛНО да се казнуваат а не екипата, затоа што тие покрај лините од теренот го удрија еден играч ) ...

Тетекс-Шкендија ( пред 3 недели ) - Ние бевме ОРГАНИЗАТОРИ ?? Парична казна 350 евра !! Сосема непотребно ..

А има и други казни ! Сосема непотреби до некаде!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom