Македонски Windows Phone апликации и игри

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.236
Поени од реакции
34.546
Ги има ли? Кои ви се фаворити? :)

Македонските автори и девелопери заслужуваат нивните креации да бидат одделени во посебна дел на подфорумот, па затоа и ја отворам оваа тема.

Бидете фини и споделувајте ги со линк и краток опис за апликацијата/играта.

Copilot GPS,Skype Adobe Reader,gMaps....овие се за vindows 8,а овој оперативен систем го користам уште од windows mobile 5.
Инаку и за ова има тема

Copilot GPS,Skype Adobe Reader,gMaps....овие се за vindows 8,а овој оперативен систем го користам уште од windows mobile 5.
Инаку и за ова има тема

Ало, дечко, би те замолил да го читаш насловот и описот на темите пред да објавиш некој коментар, кој нема никаква врска со нив.
Македонски апликации и игри, од македонски автори. Верувам дека македонските девелопери (како @ErT на пример) го заслужуваат нашето внимание и заслужуваат да ги одделиме домашните од останатите апликации. А освен тоа, апликациите треба да се објавуваат со линк за преземање + краток опис. Што ќе ни е само името на апликациите кои ги користиш? Биди попродуктивен во иднина. Ти го бришам и твоето и моето мислење откако ќе прочиташ.

Не за џабе рекле: При очи ништо не гледа

Harlem Shake на Џои , кратко и јасно тајловите ви прават Харлем Шејк денс ,колку да се разбие монотонија :)

Не знам даки е Македонска ама ја имаше и Cineplex Makedonija ама не можам да ја најдам.

FACEBOOKCOVER1.png

Наскоро.... :icon_lol:

Јас само за Tile Me знам дека е македонска апликација.
Еве линкче, интересна е, си едитираш сликички. :)

Фала за споделувањето :)

Главната цел на апликацијата е брзо генерирање на аватари (Profile picture) за социјални мрежи, Skype, форуми итн. во форма на Me Tile. Еве кратко видео:

MusGuess

331feea3-ccd9-47cf-957d-bc96911cd8d9

Едноставно музичко квисче. Погодуваш изведувачи од жанр по избор според дадена слика. Си бара интернет врска за играње.

Е-Тестови - корисна апликација за тестирање и утврдување на знаењата на возачите како и на идните возачи за подготовка при полагање на теоретскиот дел од возачкиот испит. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom