Dobro be pa ti, ne sfakaj licno samo oti ti si ja otvoril, its taken a form of its own sto ne se kontroliraТоа што е моментално “актуелно” на инстаграм
Си ја “пазам” темата што сум ја отворил нормално, ама Миа ја обожавам дека неќам да ме тужи...уствари моѓе да ме тужи ако сум надвор од мк?Dobro be pa ti, ne sfakaj licno samo oti ti si ja otvoril, its taken a form of its own sto ne se kontrolira
Iam spoen vikend i sakav da go iskucam istovo od femina tuka kako blatantni sovinisticki lagi pa neka me prozva i mene da ja educiram za defamation ama dur go udram nejziniot radar pak ke sum u "guzvi"
Ama se vodam po edno family guy pravilo za dali da diskutiram so/za nekoja vo zavisnost od nejzinata nijansa na portokalovost koja bese prezastapena vo videoto, vaka nekako
Прегледај го приврзокот 283833
Темава уствари може некако да ја свртиме на уметнички инстаграм профили, има мнооогу поише за зборењеИма, има...
Еве уште еден лик со квалитетна уметност.
...Oliver Marinkoski (@olivermarinkoski) • Instagram photos and videos
51K Followers, 72 Following, 265 Posts - See Instagram photos and videos from Oliver Marinkoski (@olivermarinkoski)instagram.com
А може и да де зачисти овде, да го смениме името (се осеќам ко политичар сеа) и да шибаме даљеПомислив да ти пишам за таква тема, може да биде и нова, да не се меша со оваа...
Трендафилка, Оливер, не одат заедно со овие што се споменуваат тука.
Може на пример...
"Инстаграм профили кои го заслужуваат вашето внимание"
Не мора да е ова...може и нешто слично, до душа до тебе ќе биде и дали воопшто треба.
Бидејќи кога спомнав да се смени името на темата "Што јадете во моментов" членови прифатија и никој не пиша против, а после тоа имаше некое мислење као ..."требаше да си остане старото име на темата"
Така да јас би придонел со мислења на некоја таква тема...За овие квачките, немам што.
Отварај тема за уметничките профили!!! Ќе ги префрлам овие две мислења таму, за оливер и требдафилкаНема да ви се мешам...и онака сефте пишувам во темава, не сакам да ви го реметам редот. Сепак веројатно има некои што си ја сакаат темава, ваква каква што е. Затоа и помислата прво ми беше за друга...
Иначе да...Имаше и по некој фин модел