Виша раса што не ти е јасно.... нивното најлошо е подобро од најдоброто на другитеДобро Србиве и магаре да пратат ќе го поддржуваат јасно, сепак е Србин.
Јас само ке кажам дека (н)вие , нашиот менталитет гаден и смрден, неможам да го смислам. Па до толку да се плукало..
Има многу интересни коментари на официјалниот клип на јутуб , ке додадам некој тука
Сите критичари бе зад телевизори а? Ми се гади од сопствениот народ поради воа плукање на Б У К В А Л Н О СЕ наше.
Отишол некој наш пеач без еден тон гомна од сопствениот народ на глава? Беше Владо, песната му била мртва ваков бил наков бил.. Песната е преубава, дод ден денес се слуша и е една од најголемите хитови на Владо. Отиде Каролина. За Тоше ми е грев да зборувам.. Зошто на тогашнаречениот ‘‘лигав‘‘ Тоше му дадоа целосно право за евровизија? Песната.. катастрофа! Ваква била наква била.. и еден тон гомненици.
Мартин Вучиќ. Со шишиња се маваа у универзална. Песната и изведбата европска текстот просечен. Плукање? Многу!
Последните 2 избори не ги гледав и не ги следев па неможам да искоментирам ама ова е веќе претеризам. Песната си е добра за на евровизија, не е ништо посебно ама исполнува некој критериуми што европа ги бара.
A со песнава шо е ? Зибен зибен ? Кое место го извади ? Второ.
Ај размислете малце како плукате на нешто свое па после ке праиме муабет.
Еве јас ти тврдам најмалку плукам по се ! АМА ЗА ОВА ке го соберам целиот слајм и ке го плукнам влице на овај испрдок. Од каде бе пак овај пеач ? од кога бе ? 5 чисти нема излегва и рецитира на сцената една очајна песна со украдена мелодија и МИЗЕРНА тематика ... Русинка?! сериозен си ? ....... ОЧАЈ ... не го гледав изборот за среќа , а и многу ми е жал дека ја видов темата на форумот ... се разочарав премногу и со секоја помисла уште повеке ми е мака. Чисто се надевам дека овај кловн нема да стигни ни до квалификации.Јас само ке кажам дека (н)вие , нашиот менталитет гаден и смрден, неможам да го смислам. Па до толку да се плукало..
Има многу интересни коментари на официјалниот клип на јутуб , ке додадам некој тука
Сите критичари бе зад телевизори а? Ми се гади од сопствениот народ поради воа плукање на Б У К В А Л Н О СЕ наше.
Отишол некој наш пеач без еден тон гомна од сопствениот народ на глава? Беше Владо, песната му била мртва ваков бил наков бил.. Песната е преубава, дод ден денес се слуша и е една од најголемите хитови на Владо. Отиде Каролина. За Тоше ми е грев да зборувам.. Зошто на тогашнаречениот ‘‘лигав‘‘ Тоше му дадоа целосно право за евровизија? Песната.. катастрофа! Ваква била наква била.. и еден тон гомненици.
Мартин Вучиќ. Со шишиња се маваа у универзална. Песната и изведбата европска текстот просечен. Плукање? Многу!
Последните 2 избори не ги гледав и не ги следев па неможам да искоментирам ама ова е веќе претеризам. Песната си е добра за на евровизија, не е ништо посебно ама исполнува некој критериуми што европа ги бара.
A со песнава шо е ? Зибен зибен ? Кое место го извади ? Второ.
Ај размислете малце како плукате на нешто свое па после ке праиме муабет.
Точно така...Иако песната на Влатко не ми се допаѓа, треба да му дадеме подршка за на најдобар начин да не претстави во Дизелдорф. Тоа е тоа што треба како МАКЕДОНЦИ да го направиме во моментов, макар и песната да ни е најлоша во споредба со другите.А кој требаше да победи ако не Влатко? Некоја поасална поевровизиска песна од сите овие ке ми издвоиш?
Не знаеш што бара Европа? Не сакаат квалитет, сакаат претстава , сакаат интересни нови работи. Лорди зошто победија? Зошто им беше убава песната?
Песната од металски аспект беше боза, победија затоа што никој се нема појавено така на Евросонг , влетаа со нова работа невидена дотогаш на овој фестивал и тоа ги однесе до победа.
И бај д веј сеа србите не чинеле зошто ако не друго поштувале нешто свое..
Дека сум фан на Влатко, не ни најмалку, само ми е криво што никогаш не сме се почитувале меѓусебе, а сакаме другите да не сакаат. Е мало морген.
А Влатко има да им понуди една претстава невидена.Не знаеш што бара Европа? Не сакаат квалитет, сакаат претстава , сакаат интересни нови работи. Лорди зошто победија? Зошто им беше убава песната?
А кој требаше да победи ако не Влатко? Некоја поасална поевровизиска песна од сите овие ке ми издвоиш?
Не знаеш што бара Европа? Не сакаат квалитет, сакаат претстава , сакаат интересни нови работи. Лорди зошто победија? Зошто им беше убава песната?
Песната од металски аспект беше боза, победија затоа што никој се нема појавено така на Евросонг , влетаа со нова работа невидена дотогаш на овој фестивал и тоа ги однесе до победа.
И бај д веј сеа србите не чинеле зошто ако не друго поштувале нешто свое..
Дека сум фан на Влатко, не ни најмалку, само ми е криво што никогаш не сме се почитувале меѓусебе, а сакаме другите да не сакаат. Е мало морген.
Точно така...Иако песната на Влатко не ми се допаѓа, треба да му дадеме подршка за на најдобар начин да не претстави во Дизелдорф. Тоа е тоа што треба како МАКЕДОНЦИ да го направиме во моментов, макар и песната да ни е најлоша во споредба со другите.
fixedИмам само едно да кажам за ваквово.
„Ми какаш ти
Ти какам ја“
мислам дека ѓоко има подобар флас од овај, ама пак влатче е помлад и поатрактивен (ѓоко беше оќелавен), ама мислам дека и влатко има 1 % повеќе шанса да оди понатаму од ѓоле рибаротПолош од ај фил лајк а фиш мислам дека нема да биде. А и што е тоа толку битно, кој нас ни ја гледа песната. Политика е, пак ќе добиеме поени од тие што сме добивале. Единствено со текстот може да ни лупне вето Путин...
Инаку, од песните, најевровизиска беше од Малинкова. Оваа од Vwat4e у почетокот ме потсеќа на Tурција 2004та, For Real.