Македонски избор за Евровизија 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.534
Има и гајда ми се чини во позадината така да супер ќе биди ако ја одберат. Ако го одберат Влатко, тогаш БУУ МТВ :ija:
Според рефренот ми изгледа доста модерна песна со македонска мелодија во позадина. А, ако победи Влатко тогаш тоа е тоа за што зборуваме цело време во форумов...

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.147
Поени од реакции
4.025
Има и гајда ми се чини во позадината така да супер ќе биди ако ја одберат. Ако го одберат Влатко, тогаш БУУ МТВ :ija:
И лани му беше у сличен стил, мене искрено ептен ми се допадна неговата песна, не ми се веруваше дека од жирито го одбиле и ни во полуфинале не го пуштиле...

С

сашенко

Гостин
И лани му беше у сличен стил, мене искрено ептен ми се допадна неговата песна, не ми се веруваше дека од жирито го одбиле и ни во полуфинале не го пуштиле...
Кога не го пуштила во полуфинале?

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Dobro, lani Vlatko trebase da odi, ama ne znaci deka i ovaa godina treba da odi toj. Pesnata od Martin najmnogu mi se bendisa, super e. Ako ne e mesteno, togas ne bi trebalo da pobedi Vlatko.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.147
Поени од реакции
4.025
Dobro, lani Vlatko trebase da odi, ama ne znaci deka i ovaa godina treba da odi toj. Pesnata od Martin najmnogu mi se bendisa, super e. Ako ne e mesteno, togas ne bi trebalo da pobedi Vlatko.
Па за Мартин и зборам, он и лани се имаше пријавено со една ТОП песна ама воопшто не ни настапи бидејќи го одбиле уште од старт (пошто нели бираа 30 кои ќе настапат во полуфинале). До пред некое време ја имаше песната на јутјуб ама сега тргната е, така да немам од кај да ви ја покажам :(

Селско моме се викаше песната, у случај ако некој од вас може негде да ја пребара и најде...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.101
Поени од реакции
1.378
Јас ја имам силата да одам на Евровизија:pos2:

С

сашенко

Гостин
Абе во право си, НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ТРЕБА ДА ОДИ, ама тоа што не значи дека треба да оди не значи и дека НЕМА ДА ОДИ..Знаеш како одат работите кај нас.Ако направиш нешто квалитетно тогаш дури другата година им текнува дека се направило грешка и дека ти си требало да идеш и местат ти да идеш после...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Па за Мартин и зборам, он и лани се имаше пријавено со една ТОП песна ама воопшто не ни настапи бидејќи го одбиле уште од старт (пошто нели бираа 30 кои ќе настапат во полуфинале). До пред некое време ја имаше песната на јутјуб ама сега тргната е, така да немам од кај да ви ја покажам :(

Селско моме се викаше песната, у случај ако некој од вас може негде да ја пребара и најде...
Пробав да ја побарам на нет и пази коментар под едно видео од песната кое инаку е тргнато:

Ova e DEMO verzija na "Selsko mome", pesnata koja bese pratena na konkursot za "Skopje fest 2010", i ZA ZAL odbiena od "strucnoto ziri" so obrazlozenie: "...Peachkite ti se malku bosanski...Ete, se pojavia 28 podobri kompozicii od tvojata...Ne se sekiraj, ti si prva rezerva ako ne se lazam..." Hahahahhaa, a zoshto bi se natprevaruval kako "rezerva" so 28 podobri kompozicii od mojata, neli?... Prijateli moi SLUSAJTE I UZIVAJTE!!!!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.147
Поени од реакции
4.025
Da, toa bese "description"-ot sto go imase napisano na videoto na youtube, ti vikam, steta sto go trgnal videoto, dobra pesna bese :(

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Da, toa bese "description"-ot sto go imase napisano na videoto na youtube, ti vikam, steta sto go trgnal videoto, dobra pesna bese :(
Ako ja ima nekoj staveno na youtube, slobodno davajte link.

MKTV ne cini, kakvi se tie glupi komentari deka ''vokalite bile Bosanski'' i drugi razno razni gluposti :nesvest: I da mu se, barem ke bese podobra pesna od Mojot Svet na Karolina :ija: :tapp:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
местачи местачи!!!! ево и во овој дел до живот покажуваме дека сме дрва и дека не не бива за ништо :smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Како бе не?Не бива за местење, и тоа е нешто
па за таквите работи негативни не бива, а да освоиме евросонг како србија никад, или на било кое друго поле од култура спорт мзуика и слично за ништо не ен бива. разоќарење гоелмо има кај меен, порано бев оптимист и верував ама сега се повеќе сваќам зашто толку се гледааат турски серии.

С

сашенко

Гостин
па за таквите работи негативни не бива, а да освоиме евросонг како србија никад, или на било кое друго поле од култура спорт мзуика и слично за ништо не ен бива. разоќарење гоелмо има кај меен, порано бев оптимист и верував ама сега се повеќе сваќам зашто толку се гледааат турски серии.
Нема организатори кај нас кои се способни да направат нешто саглам како што треба без да наместат нешто.Има креативни луѓе и способни ама никогаш нема да дојдат на ред да покажат што знаат и умеат затоа што некој фрла пари за све едни исти да оганизираат и да бранат туѓи интереси.Не само овде туку на било која културна манифестација во мк.Можеби има некои чисти, да не претерувам еве ке речам повеќето само ама мислам дека не сите ни е јасно дека имаме и квалитет и се што треба ама проблемот е во тоа што некои луѓе неможат да одолеат не кеш и се полакомуваат и ја уништуваат нашата надеж дека некогаш ке направиме нешто квалитетно со што ке се пофалиме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom