Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Рокер тепа на Идол....ОМГ....... можеби има спас за македонската музика:)
Мој фаворит беше Мики, повеличенсвен ми беше, ама и победата на Иван не е незаслужена. Идолчево изненади, се мислев некој пацер ќе тепа:)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Кој и да победеше од овие двајца заслужено ќе беше, дефинитивно беа најдобрите двајца.
Можеби бев повеќе за Мики, но сепак многу ми е мило за Иван и се надевам дека ќе изгради добра кариера во иднина.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас повеќе бев за Мики, но Иван одлично пее, така што задоволна сум. Нека им е со среќа и на двајцата им посакувам успешни кариери за македонски стандарди, па и чак што више од тоа. :)

M

Moon Child

Гостин
Не ми е жал што победи Иван, мада повеќе бев за Мики, велешко дете :) Да победеше Дејан, гарант ќе пцуев. Него, цел идол тупеа и дрвеа дека награда за победникот ќе биде курс по Англиски во Лондон, и наеднаш од ведро небо кажуваат и тоа на самиот крај, дека ќе има и снимање на албум и договор со А1 телевизија:unsure:
Како и да е, нека му е со среќа на Иван победата, неможам да речам дека не е заслужена иако мој фаворит беше Мики од самиот старт :love:
Другата година несакам да има, затоа што овие ќе останат во сенка, треба да им дадат фора, барем една година да се паузира додека овие си стекнат публика, снимат албуми и направат по некој концерт :) А и малку повеќе да средат со организацијата, овој пат имаше доста пропусти, башка што и жирито ме разочара.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.811
Поени од реакции
11.429
Честитки за Раденов, а и другиот дечко да победеше ќе беше заслужено...во секој случај пуни сме таленти, ама немаме пазар/пари.., штета.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Знаев дека тој ќе победи, не ми е жал што заспав. И Мики супер беше, браво!

PS: Песната со Калиопи им е опасна. (y)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
http://www.demotivacija.mk/angelot-3985.html?fb_comment_id=fbc_10150198923757759_16763489_10150198934002759#f261daf594

Мислам дека се претерува.Се сложувам со првиот коментар под сликата.
Ако Тоше бил најдобриот и најпознатиот пејач од Македонија, не мора да биде и последен.Во иднина сигурно ќе се појават луѓе и што ќе пејат подобро и што ќе бидат попопуларни од него.И не треба да ги признаеме!?
Се прашувам дали ако беше жив ќе се правеа вакви слики.

п.с можеби некој ќе помисли дека ова нема врска со Идол, ама очигледно е дека има.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.211
Поени од реакции
30.403
Таман е Иван иако бев за Мики. Да победеше Дејан или Виктор, ќе беше катастрофа.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
зависи од среќата...еве сега ќе ги носат нели во Малта, Англија...таму има многу ловци на таленти и дај боже некој да ги запримети
Сериозно колку има таленти низ светот баш нив ќе ги заприметат,мислам добри се ама не се ништо невидено и нечуено ,така да имате премногу алузии во врска со успех надвор од Македонија ,пресудно за било каков пробив надвор се ПАРИТЕ ,талентот е спореден
Инаку вчера навивав за Мики ,Мики ми беше подобар вчера, освен во последната испеана песна ама генерално вчера беше подобар од Иван ,ама Иван беше подобар последните гали додека Мики некако паѓаше во квалитет.
И јас се сложувам дека треба да се паузира следната сезона ,бидејќи Македонија е мал пазар за секоја година Идол,треба да им се даде шанса да ја искористат сегашната популарност овие пејачи ,иако се ќе остане на нив и на нивното залагање ,нека не очекуваат многу помош од други :unsure:
Организацијата ,озвучувањето треба да се подобри за следниот Идол ,а од водителите мене Ненад ми беше добар ,непосреден и ненаметлив ,а Иванна ми беше ужас вештачка ,преглумување без крај ,нападна ,нејзе треба да ја сменат.
И жирито треба да го сменат ,безвезни беа ,никаква стручност не покажаа,првин беше прекрасен си, ти престои блескава кариера ,па после почнаа да се расправаат и да ја елиминираат забавата од една забавна емисија,мислам дека Калиопи веќе почна со сопствена самопромоција на грбот на популарноста на идолите,очекувам нејзини концерти на кои главни гости ќе бидат идоливе,учи ,учи Калиопи од виденото во Хрватска:rolleyes:
п.с
смајливе се безвезе ,вратете ги старите

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Заслужена победа на Иван.
Инаку добра е песнава на Калиопи со Идоливе. :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Се надевам дека се зафркава дечкото. :eek:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Иван Иван и ИВан до крај.СЕкоја чест мајсторе од почеток најдобар и најконстантен во секоја вечер.И точно е тоа зошто сегде го мешаат Тоше.Човекот беше приказна за себе.Секогаш ќе живее во нас,тој е нашиот ангел.Но на страна тоа,не би требало да му биде сенка на секоја наредна звезда од две причини.
1.Не е ни добро некоја новоизлезена звезда да се споредува со неговата величина.
2.И самиот тој не би сакал неговата сенка да попречува развој на нови таленти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom