Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
А Тони која глупост ја тресна...

Имаш ИДЕНТИЧЕН, оригинален глас. OMG.:ROFLMAO:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Останаа најдобрите двајца и сеедно беше кој ќе победи, лично бев за Иван а дома сите беа за Мики ама нема врска, двајцата ќе имаат добра кариера (ако избегаат од МК бидејќи во МК ретко кој останува популарен за подолг период).
епа кај ќе ја прават кариерата ако не во Македонија ,кај ќе бегаат и кој ќе ги земеo_O

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Наредна година доколку има идол би можело да направат поголема сцена зошто ова повеќе на писта за манекенки потсетува, а да и малку подобри водители да одберат пошто овие двајцава не знаат што да прават со себе на сцена, особено Ивана која е изгубена у свемиру и не може да доврши една простопроширена реченица без да се збуни или да тресне глупост
токму така! го имам гледано Хрватски идол абе таа сцена и оваа не се споредува како на Греми награди да настапуваш, а така е во скоро сите идоли низ светот, жирито е на средина, а сецната е жирока и тркалезна со сите тие специјални ефекти во позадина и над нив, како во филм, абе празник за очи, а не оваа мизерија.

а што се однесува до водителитве само Ненад ми се допадна како водител, Ивана не ми остава впечаток.o_O

друго идниот Идол очекувам поголема организираност, а не ваков хаос, слаба им беше организацијата, очекував многу повеќе од Идолот како шоу.:cool:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Искрено очекував Мики да победи али сосема е заслужено и за Иван..Се надевам дека Иван ќе покаже нешто на Македонската сцена,тек тогаш ќе стане Македонски идол..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Следната година, нови водители сместа. Ни Ненад звани мммм ерммм хммм ниту па Иваннннна не се достојни за пред камери. Порано кога бев мала подобри водители имаше по телевизииве бе, сигурно и построги критериуми имало за да искочиш на телевизија.

Честито нека му е на Иван иако Мики беше мојот фаворит.

S

Sheldon Cooper

Гостин
епа кај ќе ја прават кариерата ако не во Македонија ,кај ќе бегаат и кој ќе ги земеo_O
зависи од среќата...еве сега ќе ги носат нели во Малта, Англија...таму има многу ловци на таленти и дај боже некој да ги запримети

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честитки до Иван.....кога останаа двајцата ќе беше заслужено кој и да било да тепа, иако јас навива за Мики, нека му честито на Иван, па сега следно нека прават кариери.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.872
И јас навивав за Мики, но тоа е.. Честитки за Иван.. Супер пејач е и тој.. Дефинитивно 2цата најдобри останаа на крај..

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Иван победи и никој не може да му замери за победата. Било кој од нив двајца да победеше ќе беше заслужено. Мене лично фаворит ми беше Мики, меѓутоа Иван е одличен и не може да се оспори неговиот квалитет. Да се надеваме дека на албумот кој треба да го сними ќе работат квалитетни музичари кои ќе произведат одлично музичко парче а со тоа Иван ќе биде освежување на нашиот музички пазар.

Исто така се надевам дека крајот на Идолот нема да биде крај за музичките кариери на оние кои влегоа во најдобрите 13, иако реално гледано мали се шансите дека сите ќе продолжат (сите знаеме зошто).

Идолот како концепт ми се допадна така што сакам да продолжи да функционира и следната година. Одличен начин за презентација на млади таленти кои немаат можност да се прикажат на нашата естрада поради ограничените финансиски средства.

F

FuckYouAll

Гостин
Честитки до Иван, си заслужи и се надевам дека во иднина ќе продолжи да си пее рок.:D

Иначе да не знае некој на настапот од Суперхикс последната песна што ја свиреја како се вика ?

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
Честитки до Иван, си заслужи и се надевам дека во иднина ќе продолжи да си пее рок.:D

Иначе да не знае некој на настапот од Суперхикс последната песна што ја свиреја како се вика ?
Luta rana

G

galaxy

Гостин
Дали некој ја снимаше заедничката песна на Калиопи со идолите? Линк од јутуб?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
која беше последната песна од иван и честитки донего сосема заслужено

A

Auditore

Гостин
Честитки за Иван.
И Мики и Иван се добри пејачи, но уште од старт некако Иван се издвојуваше како посебен, човекот веќе имаше искуство како пејач, а и што би се рекло она народно, има и стас и глас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom