Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Фала богу. Може да ја видам уште еднаш и мене ќи ми се бендиса.Секој има различен вкус, а за тоа нели не се дискутира
Фала богу. Може да ја видам уште еднаш и мене ќи ми се бендиса.Секој има различен вкус, а за тоа нели не се дискутира
ХАххахахахаха DD, за малку си помислив дека некој со конец ја мава кукличката пред камера, а ефектот на "миленцето" беше кулминацијата .Уште од сега за најдобар момент во целата емисија го прогласувам појавувањето на онаа кукличката-спајдермен и пајаковата мрежа на екранот.:pos2:
WTF
Леле еј прееска ја слушав песнава од Алесандро Сафина и овој сосема убаво ја испеа! Не примерив разлика!Нико е луд како пее човече.Секоја чест за гласот ама не верувам дека ке биде идол зашто бараат нешто друго мислам.Нема комерцијала да го направат овој и да пее такви песнички на кои ке се палат тинејџерки...тешко тоа и затоа нема да биде идол ама се надевам ке има успешна кариера зашто има феноменален глас
Да, и брадичката да ја избричи или да ја пушти скрос. Не е убав али ептен убаво пее.Овој Нико на музичка академија ли е?
И стилов некој под хитно треба да му го смени.
Да пеат на некој си панаѓур, во некое село, го забораив како му е името )Што и предложи Игор на Наталија?
Баш тогаш на Зулу сецна, и не слушнав.
Грешка си..ова е очајот ) :И самата Ријана не ја пее ужасно песнава како што ја пее оваа Лаура
Стојаково..Да пеат на некој си панаѓур, во некое село, го забораив како му е името )
Грешка си..ова е очајот ) :
..барем во живо Лаура испеа подобро од Ријана..