Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тони немој царе жити мене .... ама му го спопика на Влатче-стенкачот... ауф звер!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Жирито ги направи сите како да се супер, ѕвезди, пеачи, најдобри, најубави, ко да ги ставиле таму да даваат пофалби, а не критики :) (не ми е за друго, ќе мислат такмичарите сварно дека е така)
Инаку Тони за ова со евровизијата...:bravo::zver:

M

Moon Child

Гостин
Како е можно таа од Тетово глупачата да оди понатаму. Па толку грозно однесување не сум видела никогаш досега и таа ќе биде некоја пејачка и ѕвезда. Просто се изненадив кога видов дека Биљана не влезе, навистина е родена за на сцена, секоја чест!

Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов... :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов... :)
Од овие 20 души на Идолов да се одбереле двајца ќе било многу подобро него ли Влатко, у тој стил нешто.. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
На водителиве слушалките им беа прегласно пуштени, се се слушаше што им кажуваат од режија :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
На водителиве слушалките им беа прегласно пуштени, се се слушаше што им кажуваат од режија :pos:
Да исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Да исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.
Водителите се ужас со најтапа хумор воопшто :pos:
Инаку тие зад жирито не ни гледале како што треба и внатре ништо не се слушало. Затоа и пискањето на таа не делуваше така страшно :pos:
Сакам кажам можеше малку поинаков распоред да се направи а може и халата да се озвучи за да може да слуша и публиката.

П

Пепси_

Гостин
Ништо не бива од овие само ги форсират пеач со сила не бива пеач.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мене у целост ми е глупо студиото. Некако многу неорганизирано, измешано... па уште и кога ќе ја пуштат кран камерата од кај светлата - крајот!

Али ипак, ко за наши стандарди, навикнати сме и на полошо.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како е можно таа од Тетово глупачата да оди понатаму. Па толку грозно однесување не сум видела никогаш досега и таа ќе биде некоја пејачка и ѕвезда. Просто се изненадив кога видов дека Биљана не влезе, навистина е родена за на сцена, секоја чест!

Мислиш нa девојката што ја пееше Hurt ? Оваа?

--- надополнето ---

Ок беа ама со пеењево слабо некако.,,
Ваљда до приемот ти било не си можела да слушнеш добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom