Нема врска таа статистика со кој колку гласови добил. Таа е намерно направена од фановите на Виктор за да испраќаат што е можно повеќе гласови и е лажна
Креативни се маливе, ЈБГ
И мене не ми е јасно како е возможно Дејан да остане а Виктор да си оди, многу лошо направија што гласањето од еден број е неограничено. А и незнам еве да тргнам од себе, Дејан ми е толку здодевен, незнам која кариера му ја предвидуваат на младичот, кажав мислам еднаш на темава, јас му предвидувам кариера најмногу како онаа на Александар Белов. Факт е дека Виктор пееше далеку подобро од Дејан, Мариа Мариа ја изведе перфектно особено последниот пат кога ја пееше, зрачи дечкото со енергија и харизма и си има фанови какви - такви... Дејан првата песна не ја испеа туку ја завиваше, јас ќе ја испеев подобро од него, многу ми е досаден, значи, крајно неопишиво досаден и сеуште неможам да се изначудам како е можно да продолжи понатаму. Иван не ми беше нешто особено со Missing, некако имам приметено дека не ги фаќа убаво високите тонови, сепак е само мое мислење...
Игор досадниот за сите песни не просветли како се создадени и за секој пејач целата биографија ни ја кажа, о да, ќе заборавев, обавезно некоја му е омилена песна од неговото време кога он ја свирел таму и таму со Харе. Напаст, досада -.- Од Калиопи мислам дека е подосаден.