Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229

леле леле на Кико му сметал гласот на Нико, па нормално бидејќи неможе да го стигне, ама убав и сочен бакнеж му прати на Ивица не можев да верувам :pos2:

а овој Ивица се забораи дека е на тв „се заебававме!“ :pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
2 страни прочитав и само критикувате
Па 2 месеци се на сцена, неможе да имаат совршени гласови како некои што 10 години се занимаваат со музика.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Мики ќе сака да престани да се замислува дека е на сопствен концерт? Фала.
А Виктор, срце, покатастрофално не можеше да ја испеј.

И жирито аман веќе свилените, потекоја за публиката да не му смета дури зборат -.-

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Абе а да прекинете само да критикувате?! Прочитав 2 страни и само какате по Идоливе
Што сакате од нив? секогаш да се совршени, да имаат глас како некои врвни пејачи што 10 години се на сцена?
Секоја има посебен шарм, сите заслужуваат да се на Идолов, сите имаат прекрасни гласови.
Сите освен Хико :pipi:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Игор и Тони колку се ненормални, како ја заебаваат Иванна :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јана и Иван партал направија вечерва. Искрено они ја извадија вечерва и Билјана до некаде.
П.С. Од кога тоа Кралицата спаѓа во поп????

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Знаеме дека Христијан ви е фаворит, не мора да се глупирате, само го уништивате шоуто.Мизерни сте.Ова ако е жири, јас сум...

Мики ќе сака да престани да се замислува дека е на сопствен концерт? Фала.
А незнам што треба да прави.Да застане и само да пее.:tapp:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Јана и Иван партал направија вечерва. Искрено они ја извадија вечерва и Билјана до некаде.
П.С. Од кога тоа Кралицата спаѓа во поп????
сите стилови ги измешаа дури незнам што тема имаат вечер.

нема смисла ова очигледно на Иван само му лежи тој жанр, а овие му замижуваат, работава е да го видиме во поп како и другите.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Овие па „Кај Ана“ ми пуштаат.Помизерни и од жирито сте.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Хммм....

У глобала ми се свиѓеше цела гала вечер (што се однесува до кандидатите), ама се' останато беше катастрофа. Жирито сеуште SUCKS! Ивана и Ненад ко да беа на дрога, режијата се посра со лоши кадри и несихронизирани вклучувања на микрофон..

Е сеа кандидатите.
Мислам дека Иван испеа најдобро, ама ко што даде замерка ^^GoRiLLaZ^^: пее рок песна на поп вечер. Малце не фер е тоа.
Многу ми се допадна и настапот на Јана. Го имам истото мислење како и Калиопи, дека после настапот на малата гала ова и беше најдобар настап.
Мики стандарден ко и секогаш. Дури и малце досаден ми станува, пошто на сите 6 големи концерти до сега има релативно ист перформанс. Одличен, да - ама репетитивен. Време е за мала промена.
Виктор и Дејан испеаа доста солидно. Виктор имаше некои мали утки во некои тонови, ама јебига, таква е песната. Типот што ја пее има геј глас а.к.а ко што рече Тони - ко да го фатиле за јајца.
Од Билјана пак не сум задоволен. Беше видливо дека има страв во неа да не испадне оваа вечер, па некако ја испеа песната без чувства и со фалширање.
Хихо стандардно лош вокал. Не му требаше таа песна. Можел да избере некоја друга од Мајкл Џексон што ќе биде со посценски настап и без многу вокално истакнување. Вака само докажа дека ич не го држи гласот за балади. Барем беше добро облечен.

Мислам (и не би било погрешно) дека Билјана ќе испадне. За Хихо не мора ни да спомнувам веќе.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Jana i Ivan najdobri vecerva ,za najlosi imase zestoka konkurencija vklucuvajki go i Miki koj ispea slabo ,bezivotno ,odvaj, ko da e na kraj na sili ,Hristijan definitivno ne go biva za peenje ,Viktor ima ubav cist glas ama peenjeto nikako da go pogodi ,Dejan bese korekten ,Biljana bese slaba na pocetok ama na refren se pribra pa ja izvade pesnata

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мики слабо ми се допадна вечерва,Кики и Виктор ,поготово Виктор ми беше добар а за разлика од минатиот многу ми се допадна Биљана.МИслам дека или Деан или Јана ќе отпадне.
И да ДА СЕ ЗНАЕ УШТЕ ЕДНАШ КОЈ Е НАЈЈАК ВО ИДОЛОВ.ИВАН РАДЕНОВ!!!!

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Успех на македонската нова надеж

Коста освои две награди на фестивал на Малта

Пост-празнично, една убава вест за успехот на домашните млади надежи. На фестивалот Еуростарс на Малта, нашиот претставник Коста Хаџикојчев им се допадна и на жирито и на публиката, и освои две најпрестижни награди.

Имено, Коста (еден од учесниците на македонскиот поп-идол) на својот прв меѓународен настап освои награда за најдобар странски изведувач на фестивалот и престижното Гран При!

Од информацијата која ни ја испрати Марјан Катароски (претседател на WAF), дознаваме дека Коста блесна со својата беспрекорна изведба, иако конкуренцијата беше многу силна, со учесници на: Малта, Литванија, Унгарија, Русија, Украина, Шпанија, Бугарија, Италија, Полска...
Пред Коста е светла музичка иднина, за која сведочат и многубројните покани за учество на фестивали во странство...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom