Македонските кошаркари-ден потоа

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
за Игорче најјако дефинитивно :vozbud:
а инаку секоја чест за напишаното :) стварно имаш бујна фантазија и доста слободно време. браво!!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Илиевски-своите пензионерски денови ги помина пишувајќи ја својата автобиографска книга "За кошаркарцките работи".Книгата стана комерцијален хит и 10 месеци го држеше првото место на Њујорк тајмс,лесно потиснувајќи ги Хари Потер и Твајлајт серијалите,а во Македонија стана најчитаната книга на сите времиња.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
јакооо браво !! кое од кое подобро али она со илиевски чековски и игорче :pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Игорче-долги години остана во Сител и заедно со него проследивме уште 10 евро и 5 светски шампионати во кошарка.На сите учествуваше македонската репрезентација.Се откажа од професијата коментатор откако успеа еден меч да го искоментира без лапсуси.По неговото заминување Сител изгуби 89% гледаност.Своите слободни денови ги поминува со внуците,а секој вторник на гости му доаѓа стариот другар Ламоника со кого игра покер.
Дедо те сакам
Ти ме натера да се откажам од дрогата, цигарите и од ебањето жени
без тебе сега ќе бев откачен криминалец и во затвор ќе лежев 30 години ќе имав сида немаше да бидам учен чоек ќе бев сирома чоек, циганите ќе ми беа ортаци и со нив ќе одевме на шопинг во канта
ТЕ САКАМ МИЛ МОЈ
Јас сум му внук:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Max Legend - Вистинска легенда! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Со зборовите на Владо:Леле што направив!!!! XD

И многу ми е мило што кајгана објави мој текст,а јас не сум нешто искусен во вакви води.

Фала кајгана.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
^ Max Legend - Пишувајќи на Кајгана беше забележан од менаџерите на New York Times и беше земен да работи за нив - да пишува колумни,критики, и се останато. После тоа реши да се осамостои и да напише автобиографска книга " Кајгана - форум ". За тоа дело ја доби Нобеловата награда за литаратура!

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.876
Поени од реакции
4.580
najjak e delot so mzt rabotnicki, zamislete gi CPB so FA pregrnati peat

pesnata ke odi vo ritam kako "edno ime imame"

do vcera ne se mirisavme
no vcera se izbanjavme
eve denes se guskame
ooooooo kolede

T

Torchyrus

Гостин
ха ха ха ха БРАВО ! MAX LEGEND Дефинитивно ! (y)(y)(y)
Еве го читам текстов по 5ти пат и уште ми е интересен , а и песнава си е супер во склоп со него :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom