Македонските кошаркари-ден потоа

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.302
Поени од реакции
30.639
Креативен и интересен текст со една од поубавите песни во изминатите 20 години.
Two thumbs up.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не знам како ми се промкнала темава и не сум ја видел. Среќа што ја видов на Кајгана. Браво! :cuc:

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Секоја чест. БРАВО!:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
А ова со видеото е одлична идеја, баш би сакала да го видам :vozbud:

Bolt0105

Problem?
Член од
3 декември 2009
Мислења
54
Поени од реакции
64
алал да ти е дечко, ми го разубави денов :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Жива смејуриа особено ако си тинејџер со вишок време.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.518
Овој текстот заедно со песната...
Ѕверско нешто, секоја чест

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Фала фала.За име-го кријам што од срамежливост,што од приватност да неам ремет.Со кајганџии се знам само виртуелно.

Патем се мислев дали после Хофа да го ставам и Тед Мозби-конечно ја запозна мајката,aма да не претерувам.

Имам идеја-дали некој знае да прави видеа?Само да монтира слики од кошаркарите,на секоја слика да оди текстот за дотичниот и нормално музиката на The conells во позадина.
--- надополнето: Sep 21, 2011 3:26 PM ---
Мала измена-како можев да го заборавам the one and only Игорче!

Игорче-долги години остана во Сител и заедно со него проследивме уште 10 евро и 5 светски шампионати во кошарка.На сите учествуваше македонската репрезентација.Се откажа од професијата коментатор откако успеа еден меч да го искоментира без лапсуси.По неговото заминување Сител изгуби 89% гледаност.Своите слободни денови ги поминува со внуците,а секој вторник на гости му доаѓа стариот другар Ламоника со кого игра покер.
Направив јас едно онака аматерско.Не сум работел со Сони Вегас една година ако не и појќе.Сепак колку за проба арно е.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Браво Max Legend, you're a legend indeed! :)
Ми се допадна и видеото на jovce, али иако е аматерско имаш две грешки: прво не си требал да пишуваш со бела боја пошто не се чита баш најубаво на некои слики, и второ ЗОШТО ГО НЕМА ДЕЛОТ ЗА ИГОРЧЕ, ПОБОГУ???? :vozbud:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Браво Max Legend, you're a legend indeed! :)
Ми се допадна и видеото на jovce, али иако е аматерско имаш две грешки: прво не си требал да пишуваш со бела боја пошто не се чита баш најубаво на некои слики, и второ ЗОШТО ГО НЕМА ДЕЛОТ ЗА ИГОРЧЕ, ПОБОГУ???? :vozbud:
Па си реков само кошаркарите да ги стам во видеото.Кажејтеми вие која боја да ја стам и ако можит пратејте ми поголеми слики од сиве кошаркари и ке го направам утре или другиден.
Сега не можам зш одам Охрид.
ЕДИТ:
Ајде набрзина го стајв и Игорче:P

Поголеми(поквалитетни) слики по ПП и ке средам со видеото.И каква боја да е текстот
.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Па си реков само кошаркарите да ги стам во видеото.Кажејтеми вие која боја да ја стам и ако можит пратејте ми поголеми слики од сиве кошаркари и ке го направам утре или другиден.
Сега не можам зш одам Охрид.
ЕДИТ:
Ајде набрзина го стајв и Игорче:P

Поголеми(поквалитетни) слики по ПП и ке средам со видеото.И каква боја да е текстот
.
Ќе ставиш поголеми слики - ќе ти испратиме по ПП. Еве јас ќе се потрудам овие дена доколку никој не ти пушти. Друга работа - поголеми букви пошто некаде се ептен мали и не се чита. А за бојата - зависи каква е сликата. На пример кај Владо Илиевски можи црвена. Кај Антич пак не можи црвена пошто црвен му е дресот ќе гледаш да е таква бојата каква што нема во позадина. Значи поголеми и подебели букви, слики ќе ти пратиме и бојата во зависност од сликата

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ова видео е доста подобро од моето(повеќе искуство се разбира).Брат ако не ти направиго видеото(немој да мислите демек се откажав,ако сакате јас ке го направам),ам афинтава ми е за подобро да изгледат.

Kajgana Shop

На врв Bottom