- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Мрзливо xDA kako ke slavat Crnogorcite posle 2-2 so anglija?
Ако не слават сега незнам кога имаат добра генерација и им треба малу поттик
Мрзливо xDA kako ke slavat Crnogorcite posle 2-2 so anglija?
Ne sumnjam i za pointeresni, i pogotovo za podobri.[/quote]Дој нас да не гледаш коа играме, од аматериве сме 5 пати подобри и поинтересни а и за баскет се договараме .
Надежта последна умира.Јас не знам зошто сеуште се замарате и си ги кинете живците заради
овие криминалци од раководство и недоквакани играчи.
Јас одамна престанав да ја следам и да се замарам со Македонската "фудбалска" репрезентација
Знаев дека е 200 денари ама од сево ова најинтересно ми е мотото.Срце на терен LOL баш денеска оставија срце на терен.Го оставија тука во Скопје уште пред да тргнат.Значи онака да си направам листа на тие јас што сакам да летаат и никад да не заиграат за репрезентација ...
1.Валиче Шумуликоска (по кратка постапка да го соблече дресот)
2.Игор Митревски (секоја чест за тоа дсега што направи ама неговото време помина)
3.Ване ака Шиков (дечкото е толку торлак што неможам да го гледам на терен)
4.Mуарем (тој па одма, одма, одма во иста секунда со кја игра тој дошол во репрезентација се чудам)
5.Mирко Ивановски (лелеееее криминал не ми се прави муабет за овој )
6.Грнчаров (овој би го стаил со Валиче ама ете сега ми текна на него се гледа колку е вреден)
............... на другите ќе ми текне накнадно !!!
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:18 PM ---
Прегледај го приврзокот 34677
На ФФМ страната ова излегува прво и пазете што видов .......
200 факинг денарс карта !!!
Како што најавуваат спуштање на температурата и врнежи деновиве, треба да ја сменат паролата во " Срце на нивата со компири " .Срце на терен , хахахахаха