Македонска фудбалска репрезентација

В

Вори

Гостин
Исто така,додека не разграничат нашиве такозвани фудбалери некои работи,ништо.Треба да знаат дека репрезентацијата не е средство за само-промоција и за губење на време.
Треба да знаат дека играњето во репрезентација е гордост и чест,како што знаат сите останати играчи во Англија,Франција,Германија,Бразил,Аргентина.Па ете и некои што се поблиску како Хрватска,Грција,Србија.
Не е писта каде што те чека некој да прошеташ по неа и да си ја завршиш работата.
Ако не им е до играње и ако не знаат,тогаш нека не играат.А не само да ја уназатуваат репрезентацијата и да им го зафаќаат местото на некои други фудбалери кои за сигурно заслужуваат барем да изиграат 10 минути за Македонија.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Додека хари со мафијата е во ффм и некои "репрезентативци'' што плаќаат за да играат нема никогаш ништо да постигнеме !

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Прво, мака ми е што ја играв само Т1 2+. Какви само комбинации можев да направам. :mad:

Второ, интересни ми се некои кои што се надеваа на изненадување(уствари и направивме изненадување, изгубивме само со 3 гола разлика).

Трето, според мене, овие(не сите, дел од нив) не треба ни да се кажуваат како репрезентација на Македонија, оти со тоа ја претставуваат цела држава, а со тоа и мене, па ваљда имам право да се побунам.

Четврто, натпреварот започнав да го гледам од 47ма минута, при резултат 2-0. За играта нема што да коментирам, сите сте гледале. Само ќе ви кажам едно. За прв пат после долго време се радував на меч на којшто игра нашиот национален тим. Да, затоа што сакав Ерменија да победи. Веќе ја имав фатено во кладилница(Т1 2+), ама сакав да ни опнат петарда во најмала рака. Затоа што си ја заслужуваме.
За прв пат навивав за противникот на македонската репрезентација, озбилно. Па вие сега ако сакате прогласете ме за предавник, или било што...
За првпат си навивал против нас?Сакаш да кажеш дека до сега не си навивал против нашите?:eek:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
За првпат си навивал против нас?Сакаш да кажеш дека до сега не си навивал против нашите?:eek:
Цел циклус одиме на стадион да видиме како ке изиграат другите,за нашите знаеме и плус навиваме за други во случај да им треба бод два или три за да се пласираат некаде :pos: :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па не гледајте толку негативно на работите..гледајте малце позитивно на работите,еве на пример вторник против Словачка изиграјте си ја 2-јка и око да не ви клепа:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па не гледајте толку негативно на работите..гледајте малце позитивно на работите,еве на пример вторник против Словачка изиграјте си ја 2-јка и око да не ви клепа:D
Сите ги научија што ботови се така да од 1.10 не верувам дека ќе дадат повеќе за 2.

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
Ми се однегледува фудбал веќе. После првата со Ерменија на градски, толку се изнервирав што пред да заврши искочив од северна и седев на тревата на кеј и за малце ќе заплачев од нервоза. Порано едвај чекав да играм фудбал, тепав фифа редовно, со душа ги чекав извлекувањата на групите за квалиф..сеа купив баскет, ја сменив фифа за нба... И додека не се собереме сите заедно сложни( навијачки групи и обични луѓе) да го симнеме овој харалампие, тоа ти е.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Ми се однегледува фудбал веќе. После првата со Ерменија на градски, толку се изнервирав што пред да заврши искочив од северна и седев на тревата на кеј и за малце ќе заплачев од нервоза. Порано едвај чекав да играм фудбал, тепав фифа редовно, со душа ги чекав извлекувањата на групите за квалиф..сеа купив баскет, ја сменив фифа за нба... И додека не се собереме сите заедно сложни( навијачки групи и обични луѓе) да го симнеме овој харалампие, тоа ти е.
Тоа е тоа друже кога фудбалски необразовани луге го водат фудбало кај нас.
Треба тоа се од корен да се исчисте да застанат прави луге на чело на ФФМ кој ке мислат за тоа како да иде напред а не назад како шо прае сегашната гарнитура шо е на власт...
Треба да се огледаме на една Црна Гора какви луге застанаа на чело,луге кој биле фудбалери и кој си ја знаат професијата и одма се гледаат резултати кај е Црна Гора на овие квалификации а кај сме ние...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131
Леле Ерменија човече прва во група :vozbud: Барем на крај втори да завршат, а може и како најдобри втори да влезат :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Видов некој пишал ниеден тренер неможе да не оправи...Хмм јас не би се согласил постои еден Сер Алекс Фергусон(моментално најбољи тренер во свет спрема мене).Да дојде 1 утакмица ќе видите разлика има стап од глава да им искрши ако не трчаат!!!:pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дој нас да не гледаш коа играме, од аматериве сме 5 пати подобри и поинтересни а и за баскет се договараме :D.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Една потсетница да прикажам :D

Кај се боси ко народ, па уште не ни знаат да слават. Што е ова бе? Имаат шанса да влезат на ЕП во фудбал а искочиле 5 коли да свират по улици и 2-3 ца викаат од страна нешто:tapp:. Па ние на ЕП во кошарка повеќе славевме за победите во група, а замислете да ни се укажеше ваква шанса во фудбал. Ништо, гола вода се...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кај се боси ко народ, па уште не ни знаат да слават. Што е ова бе? Имаат шанса да влезат на ЕП во фудбал а искочиле 5 коли да свират по улици и 2-3 ца викаат од страна нешто:tapp:. Па ние на ЕП во кошарка повеќе славевме за победите во група, а замислете да ни се укажеше ваква шанса во фудбал. Ништо, гола вода се...
Тоа ми е и зборот ние како славевме тие како слават ама џабе ја не се надевам на ваков пласман,ако тоа се случи прв излагам со знаме и шал в град!!

Kajgana Shop

На врв Bottom