Македонска фудбалска репрезентација

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.059
Поени од реакции
2.175
veke nedela dena e ova, samo uspesno ja krijat vesta. sigurno ke izlezat informacii denovive, ne bi sakal da spodeluvam informacii no lugjeto od Strumica veke znaat za sto se raboti

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.892
Поени од реакции
10.434
veke nedela dena e ova, samo uspesno ja krijat vesta. sigurno ke izlezat informacii denovive, ne bi sakal da spodeluvam informacii no lugjeto od Strumica veke znaat za sto se raboti
Кажи де, не се срами...макар и во спојлер да е, знаеме дека е шпекулација се што не е потврдено.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.201
Поени од реакции
10.440
Kako bi bilo dobro večerva da izvojuvame bilo kakva pobeda i da imame odličen start koj bi ni dal dodaten motiv i odredena opuštenost vo prodolženieto na kvalifikaciite. Našive treba da sfatat deka sega se kova idniot plasman na prvenstvoto, a ne posle da vikame, eee kako kiksnavme so Vels doma bla bla.. Sega pred poln stadion, gazi gi! Mora da izigraat so 200 % posto večerva. Eden od najvažnite natprevari vo kvalifikaciite.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
647
Поени од реакции
887
Секојпат се покакат коа играт пред публика,слаби сме

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.931
Поени од реакции
2.984
Тврда утакмица, добра тактичка поставеност, ама мора нешто да се одигра и во нападот.
Заебани се овие Велс, доминираат играчи од премиер лигата.
Среќно во вториот дел.
:oeoeoe:

Член од
12 март 2009
Мислења
21.146
Поени од реакции
17.361
И Казахстан е јак, тешка борба ќе биде и за 3 место во група... Дали не знаеме ИЛИ немаме физичка подготвеност да играме на прва и игра без топка, т.е. може чуваме сила за на крај

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.162
Поени од реакции
2.770
Што прави овој ашљаков со Хајдук дрес на репрезентација ццц..o_O

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.020
Поени од реакции
3.123
Каква физичка подготвеност гледај го Џани спор е како локомотива ни 2% од тоа што беше додека беше во Лидс. Братот не ни игра во Саудиска Арабија која е на ранг ништо погоре од Српска Прва Лига освен што имаат неброени пари и можат да соберат се што е зинато за пари или при крај на кариера. 70% од играчи тотални аматери. Топката која ја избаци ако не се лажам беше Серафимов која едвај излезе во аут и те како можеше да ја стигне ако малку се трудеше и залагаше како порано. Ако не му е до фудбал има деца што би ровареле по страна и би плукале крв. Гледај ги премиер лигашиве колку се побрзи и поспремни од нашиве. Да се надеваме на некое чудо и некаков гол како против Италија од нигде никаде за да останеме во позиција и борба за првите 2 позиции. :oeoeoe:
Автоматски споено мислење:

Што прави овој ашљаков со Хајдук дрес на репрезентација ццц..o_O
Веројатно дрес од Трајковски.. :)

Член од
20 септември 2023
Мислења
409
Поени од реакции
2.279
Со ваква игра ако извадиме нерешено е како 6 бода да сме освоиле, во Прва лига подобар фудбал се игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom