Македонска фудбалска репрезентација

Член од
23 април 2022
Мислења
599
Поени од реакции
2.951
Не е за џабе што ова дрво нема бесплатна карта за утакмиците на Партизан камо ли да биде во состав...

Член од
20 септември 2023
Мислења
417
Поени од реакции
2.304
Тек Седло кога ќе дојде со тајфата после овој циклус :icon_lol:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.421
Поени од реакции
5.968
Очајна игра, т.е. немаше игра. Поклон победа и ти ја правиш од готово вересија.
Не ни е заслужен и овој бод што го земавме ради начинот на кој не ја испочитувавме фудбалската среќа.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.214
Поени од реакции
10.489
Sekoi kvalifikacii ista prikazna. Kao što pišav vo eden moj post včera. Najgolem del od plasmanot na prvite dve mesta se zaveruvaše včera, so dobra igra. No realnosta e druga. Ne pobedi reprezentacija koja e samo mnogu povekje fizički podgotvena od nas i ništo drugo. Vels osven osven oranje po teren ne pokaža nišo drugo, ali i toa oranje beše dovolno da nadigraat maksimalno. I pokraj se, srekjata ne posaka, ni podarija gol vo prodolženija, i mesto da gi zgrabime trite boda so dve race, nie reagirame standardno makedonski i ko usrani golubi napuštame teren. Normalno posle utakmica ovde mlatime prazna slaba za toa kako kvalifikaciite se gotovi, i realno se. Ednaš ne znaeme da iskoristime šansa koga ja imame. Koga gi vidov samo izmenite u prodolženie mi se stemni. Dimovski koj vlaga svež, koj puca od energija nema sila da ispuca topka, abe ajde. Tipot nema mesto vo eden Partizan ebate, za što da pravime povekje muabet.
Sekad vtoro ili treto kolo ispadjame od igra, tinja.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
652
Поени од реакции
888
Искрен коментар,голем дел од овие играчи го имаат достогнато пикот и се чини дека треба вистински замени да се бараат веќе, формата на Алиоски,Барди,Елмас оди константно надолу последниве години, тие ни се клучни но со сериозни падови, криво ми е што после Еуро не одлучија да бидат во јаки лиги и да играат,туку заминаа некаде за пари,највеќе мислам на Барди, при Шпанија тој одлучи да оди во Турција,Алиоски при Лидс отиде во Арабија поклон ѓу се овие две години што игра за репрезентацијата бидејќи има нула клубски фудбал. За жал очекувам да одиме надолу веќе со оглед на тоа што и владите не се нешто добри со тоа и немаме замени.

Член од
23 април 2022
Мислења
599
Поени од реакции
2.951
А што одигра Елмас вчера? Не е само дека не надтрчаа, туку и ни ја сокрија топката, 3 паса не сврзавме за 90 минути. Дупло подобри они во најмала рака...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.405
Поени од реакции
10.807
А што одигра Елмас вчера? Не е само дека не надтрчаа, туку и ни ја сокрија топката, 3 паса не сврзавме за 90 минути. Дупло подобри они во најмала рака...
А што да одигра Елмас бе? Сам е буквално, другиве не можат топка да смират околу него. Со исклучок на Чурлинов, да не се они двајца до центар нема да може да стигнеме.

Член од
23 април 2022
Мислења
599
Поени од реакции
2.951
А што да одигра Елмас бе? Сам е буквално, другиве не можат топка да смират околу него. Со исклучок на Чурлинов, да не се они двајца до центар нема да може да стигнеме.
Еден на еден да помине бар еднаш. Ваљда толку може...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.421
Поени од реакции
5.968
Еден на еден да помине бар еднаш. Ваљда толку може...
Секогаш кога ќе примеше топка беше удвојуван па и утројуван, кого да претрча кога уште двајца ќе му влетаат

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.405
Поени од реакции
10.807
Па да де, еден на еден го оставаат у Торино и има 3 гола дадени, тука знаат дека се шупелки тие околу него и имаме 2 ипол опасни играчи, можат сите него да го чуваат без проблем.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.131
Поени од реакции
4.142
@nsan Знам дека доста го ценеше Тошевски кој сега конечно влегува во ритам. Дали можеме да очекуваме поголем напредок и солиден трансфер доколку продолжи со ова темпо?:)

Член од
12 март 2009
Мислења
21.184
Поени од реакции
17.401
Миовски е повреден, коленото, не е во составот против Барцелона

Kajgana Shop

На врв Bottom