Македонска фудбалска репрезентација

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ова за со Хрватска?
Да така го разбрав јас тој дечкото од Тобако(зашто купував карти за вардар-пелистер, а он мислеше дека купувам за Македонија)
kol moze da mi kaze dali e dobro mesto vo 3 blok 18 red na severna tribina
Блок 3 и 4 се најдобрите блокови на јужна.Бар јас така ги гледам.Вчера на вардар седев во прв ред во 3ти блок и супер се гледаше.Од 18 сигурно е уште поубаво зашто имаш преглед врз теренот поубав :)
така да убави карти си купил

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.407
Најевтините за југ и север за со Хрватска, колку се?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Да така го разбрав јас тој дечкото од Тобако(зашто купував карти за вардар-пелистер, а он мислеше дека купувам за Македонија)

Блок 3 и 4 се најдобрите блокови на јужна.Бар јас така ги гледам.Вчера на вардар седев во прв ред во 3ти блок и супер се гледаше.Од 18 сигурно е уште поубаво зашто имаш преглед врз теренот поубав :)
така да убави карти си купил
На јужна и северна не се исти блоковите, т.е. нема блок 3 на север колку што знам :D
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 22:06 ---
Види погоре...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
па ако ја имаш картата до себе можеш да видиш, ја има мапата на стадионот и распоредот на блоковите на картата.

Инаку еден другар пред малку земал карта и му кажале дека има уште баеѓи останато за север и југ, а запади и исток се распродадени. :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Во саботата прашав за карти во Тобако, ми рекоја дека има слободни карти за на Јужна блок 2 и 5 по 300 денари беа картите, вчера си купив карта за на Север јас исто 300 денари...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кој му к*р со Мирко Ивановски бе, каде е Трајковски !? :facepalm: Мораше да ја направи таа промена.

А мислам дека требаше да повика уште еден везњак покрај Спировски од младите, дали Хусмани или Ранѓеловиќ.

Другото е океј.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ранѓеловиќ повреден е изгледа. Не играше на дербито со Пелистер. Нема среќа и он со повредите :(

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Маанете картите! Ке има ли организирана навивачка група за Македонија на Запад или ќе оставиме хрватите да бидат побучни од 30.000 Македонци ???

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.898
Поени од реакции
6.971
Се гледа дека репрезентацијата осетно се подмладува, што е добар потег..Ако со овој состав завршиме трети то ќе биди историски успех...али за то ни требаат мин. 4 бода од овие две средби.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Кој му к*р со Мирко Ивановски бе, каде е Трајковски !? :facepalm: Мораше да ја направи таа промена.

А мислам дека требаше да повика уште еден везњак покрај Спировски од младите, дали Хусмани или Ранѓеловиќ.

Другото е океј.
Па Трајковски не ни игра шпиц воопшто за да може да го замени Мирко Ивановски, Трајковски игра полушпиц како Пандев (барем конкретно во формацијата што ја играме)... А како замена за Пандев (полушпиц/креативец/АМ) е повикан Тасевски... Од истата причина и Ѓуровски не е повикан, оти и он на таа позиција би играл ама Чедо стриктно по 2 играчи за секоја позиција вика, така да немало во случајот место за Ѓуровски и Трајковски (јес да јас лично било кој од овие двајца поеќе би го преферирал него Тасевски)...

Еве како се избрани играчите (според позиции):

М. Ивановски / Ристиќ​
Тричковски / Ѓоргиев ----------------- Пандев / Тасевски ----------------- Ибраими / Хасани​
Демири / Глигоров -------------------------- Шумуликоски / Спировски​
Попов/Лазевски --- Новески/Грнчаров --- Шиков/Маркоски --- Ѓеоргиевски/Ристовски​
Богатинов / Пачовски​
Ѓуровски и Трајковски би одговарале за позицијата на Пандев, затоа за нив двајца е потешко да се изборат во составот, додека пак за М.Ивановски е полесно оти и онака неаме асални шпицови, а изгледа дека Јаневски во секој случај (коа и онака неаме асален шпиц) повеќе преферира да игра со некој млад (ко Мирко) отколку уште да тераме со Наумоски и Ристиќ и такви некои...​

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Трајковски игра на иста позиција со Тричко, Ѓоргиев и Хасани, т.е крилен напаѓач. Затоа и најверојатно не е повикан, зошто на тие позиции (крилен напаѓач) имаме премногу играчи.
Ипак мислим дека требаше да го викне детево што игра у Грција, не ми текнуе како се викаше. У добра форма е, добар ќе беше за резерва.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
^ Трајковски игра на иста позиција со Тричко, Ѓоргиев и Хасани, т.е крилен напаѓач. Затоа и најверојатно не е повикан, зошто на тие позиции (крилен напаѓач) имаме премногу играчи.
Ипак мислим дека требаше да го викне детево што игра у Грција, не ми текнуе како се викаше. У добра форма е, добар ќе беше за резерва.
Детето што игра во Грција е србин, нема наше државјанство и еднаш ја има одбиено нашата репрезентација.

Kajgana Shop

На врв Bottom