Македонска фудбалска репрезентација

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.462
Солидно прво полувреме. Реално слаба игра од двете страни, ние се браниме, ама и они се бранат у пм...
Не се напрегнаа многу за да дадат гол.
Според мене Македонија беше подобар противник, една пречка и еднаш вадеа од гол линија, а они една статива. Бевме поконкретни, само ни фали завршниот удар.
Го чекам Георгиев во второто полувреме :D

М

Мартин`

Гостин
Добра игра од наша страна се гледа подобрување а и добри шанси дури и за водство :)) нека изиграат и второ полувреме храбро и машки нека се борат за секоја топка и што биде нека биде, мада мислам имаме шанси и за 3 бода на утакмицава.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас мислам дека ако играме вака секогаш, немора да има резултат, ама капа сите ќе им симнеме. ВАКА СЕ ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!!!

п.с Попов надвор одма...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Овие усташиве среќа имаат ц ц ц ц ц ц ц пак ли бе трет пат по ред на овој мочан Максимир ќе се вадат :mad:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Вака да ти е мерак да гледаш фудбалче :) Конечно и ние да се напниме малку позитивно, сум заборавил како изгледаше тоа чувство одамна

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
добро е, ми се допаѓа играта на македонските репрезентативци, штета навистина што немавме среќа со реализација на гол....е сега да не се игра по она старото, прво играме добро, второ паѓаме, туку мора да се продолжи вака во добро темпо и би можеме да направиме добар резултат..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Оваа и со Шкотска да изиграме 0-0 полна капа :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Македонија не играла вака уште од времето кога ја заебававме Англија,браво само малку среќата да е на наша страна

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Солидно прво полувреме,влагаме ко аутсајдери и океј е.

Само да не го расипеме впечатокот у втото полувреме а со малце среќа можеме да ги добиеме.

Сепак Хрватска е квалитетна и технички солидна репрезентација(за разлика од нас) и нормално е ова што не ја нагазуваме ние многу топката туку да речеме играме налик на тоа Интер што го направи во ЛШ но со далеку помал квалитет во составот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.142
Добро бе Syn доста е за пеналот.... :D
Е овоа веќе личи на нешто, одлилно играме, организирани сме само малку среќа ни фали.
Mene ova me plasi, ne e prv pat vo prvo poluvreme da sme bile odlicni, samo neka ne se povtoruva istorijata, pamtam i doma so tretat vo Svet Turcija koga gi ubivme, pa primivme glup gol navodno radi reflektorite. Mamata ...

Ajde be, redno e da se smenat rabotite, ja i so bod sum zadovolen ama protiv vakva Hrvatska mozeme i do 3, samo so malku poveke sreka i sudiive realno da sudat a ne za favoritot vo vtoro, sto e uste edna mozna opcija za da se desi, nema da bide prv pat.

Samo hrabro momci, bez strav, fantasticno se nosat sega za sega protiv '' zvezdive ''.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Pandev bez premca igračina za sve ostale na terenu...vidi se pri svakom primanju lopte
Ubijaju Makedonci :cuc:
Pandev se sprda sa nama ali jebiga, nema čovjek sreće.
Vidim da nas Makedonci rutinski hendlaju i već na početku poručuju da naši mogu u Brazil samo na godišnji odmor.

forum.hr

Kajgana Shop

На врв Bottom