Македонска фудбалска репрезентација

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Има 12 настапи и 2 гола за репрезентацијата Ѓуровски

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Де бе па вие инвалиди ги напрајвте тие од таа лига , се иживљавал ... нека дојде некоја екипа тука партал ке не напрај не си прајте филмови еве ја и шкендија изгуби од некој смешен клуб , зашто многу ни е јака лигата и клубовите

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Ова ни е можеби последна шанса да дојдат вистински луѓе во фудбалот,не само да се смени Хари,голем кур ако го сменат него а дојдат личности од ист ков,треба да дојдат луѓе шо работеле во фудбалот,шо го сакаат фудбалот,треба да се привлечат спонзори кои ќе вложат во фудбалот...а не само да се цица од фудбалот,да се местат без срам утакмици...
Време е фудбалот да оди напред...
Текстов ти е како создаден за говор на политички митинг. :icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Сензационално: ПСЖ после Ибрахимовиќ, сака да го купи Агим Ибраими за 1,6 милиони евра
Сензационална вест доаѓа од Словенија, каде словенечкиот спортски дневен весник „Екипа“ (www.ekipa.org) објави дека Пари Сен Жермен ќе го купува македонскиот фудбалски репрезентативец Агим Ибраими. Клубот што е хит во светот на фудбалот, кој не штеди средства за да направи супертим, по купувањето на Лавеци, Верати, Силва и Ибрахимовиќ, појавил интерес да го купи Агим Ибраими, фудбалерот на Марибор, за 1,6 милиони евра.

Ибраими, според словенечка „Екипа“ би требало да потпише четиригодишен договор со ПСЖ и годишно да заработува 400.000 евра. Првичните преговори се веќе отпочнати, а треба да продолжат по двомечот што Марибор ќе го игра во квалификациите од Лигата на шампионите против Железничар Сараево.

Доколку се оствари оваа сензационална најава, тогаш Агим Ибраими ќе влезе во овој елитен клуб и ќе биде соиграч со големи ѕвезди на европскиот и на светскиот фудбал, а негов тренер ќе биде Карло Анчелоти. Токму Анлелоти, кој е одличен пријател со директорот на Марибор, Златко Заховиќ, ги иницирал разговорите за можниот трансфер на Агим Ибраими во Пари Сен Жермен.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9907

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не ми се верува, дека веста стигна и до нашите портали.
Баш вчера го читавме истото и се смеевме како ненормални. Ова е само за да го мотивираат да даде 2-3 гола утре.

И да, Пари Сен Жермен:tapp:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Не ми се верува, дека веста стигна и до нашите портали.
Баш вчера го читавме истото и се смеевме како ненормални. Ова е само за да го мотивираат да даде 2-3 гола утре.

И да, Пари Сен Жермен:tapp:
А што, ПСЖ како секое лето да купуваше напаѓачи од типот на Ибрахимович па сега за овој не ти се верува.

Шала на страна ;) сега ПСЖ со Анчелоти и Леонардо и со тие пари што располагаат не верувам дека на Ибраими му фрлиле око, а да е вистина би ми било мило поради тоа :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Od koga ima grad vo Francija,Pari? :P

Nemam mkd poddrska na lap-topov se izvinjavam za latinica:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Босанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Босанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.
:cuc::cuc::cuc:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И ти сеа многу сакаш, боље да иаме само стадион, него да неаме ни стадион ни репрезентација асална:P :icon_mrgr:
http://kajgana.com/iffhs-makedonskoto-prvenstvo-megju-posilnite-vo-regionot
Ме интересира само кој дебил го праел ова рангирање ? :tapp: :facepalm:
Па уште оние од ФФМ на нивната страна пишале, Ново признание за Македонскиот фудбал :pos: :tapp:

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Добро е, напредуваме го делиме местото со Гватемала.
Море идете лечете се, шупливи глави.

Kajgana Shop

На врв Bottom