Текстов ти е како создаден за говор на политички митинг.Ова ни е можеби последна шанса да дојдат вистински луѓе во фудбалот,не само да се смени Хари,голем кур ако го сменат него а дојдат личности од ист ков,треба да дојдат луѓе шо работеле во фудбалот,шо го сакаат фудбалот,треба да се привлечат спонзори кои ќе вложат во фудбалот...а не само да се цица од фудбалот,да се местат без срам утакмици...
Време е фудбалот да оди напред...
А што, ПСЖ како секое лето да купуваше напаѓачи од типот на Ибрахимович па сега за овој не ти се верува.Не ми се верува, дека веста стигна и до нашите портали.
Баш вчера го читавме истото и се смеевме како ненормални. Ова е само за да го мотивираат да даде 2-3 гола утре.
И да, Пари Сен Жермен
Босанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.
И ти сеа многу сакаш, боље да иаме само стадион, него да неаме ни стадион ни репрезентација асалнаБосанските медиуми со наслов: Босно засрами се, видете го стадионот во Скопје, во таков стил нешто. Абе ти ебам и стадион и све ич не ми прај ќејф, поарно играјте си Кошево, Грбавица, Биљино поље ама знаете дека гледате вистински репрезентативци... демек стадионот ќе направи нешто од дрвава наши.
Шо зборуеш бе, гледате ли шо било решението...Хари го интересираат само пари, да се сменел..samo smena na haralampie toa e spasot za makedonskiot fudbal pozz
Vo pravo e de4koto pozzШо зборуеш бе, гледате ли шо било решението...Хари го интересираат само пари да, да се смелел..