Македонска фудбалска репрезентација

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
а колку е глуп, можеше директно во реал од работнички :tapp:

^ти кај играше?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Со негови години е капитен на У21 има играно за едни од најдобрите клубови во македонија и сега си направи трансвер надвор. Нешто што ти цел живот ќе го сонуваш додека шутираш пред зграда. Ти си нашол да кажуваш на кој каде му е врв на кариера :tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Абе дали јас или некој трет ќе го каже не е битно, ама така е за сите. Ја немам ништо против него, кај сака не игра и како сака кога тоа е најголем успех на секој мак. фудбалер, прва српска лига...сурова реалност јбг.;)

Член од
30 јануари 2009
Мислења
501
Поени од реакции
454
^ Абе дали јас или некој трет ќе го каже не е битно, ама така е за сите. Ја немам ништо против него, кај сака не игра и како сака кога тоа е најголем успех на секој мак. фудбалер, прва српска лига...сурова реалност јбг.;)
Да, да така е и на Тричко му е српска лига најголем успех :гомце:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чекајте бе, млад е. Ако се покаже, од кај знаете дали ќе му биде ова врвот. Све зависи од него, ако е како другиве, у право си дека ова ќе му биде врвот.

Иначе и Ристиќ денеска постигнал гол, за победа на Сувон од 3-1.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Чекајте бе, млад е. Ако се покаже, од кај знаете дали ќе му биде ова врвот. Све зависи од него, ако е како другиве, у право си дека ова ќе му биде врвот.

Иначе и Ристиќ денеска постигнал гол, за победа на Сувон од 3-1.
Види додека Ристич за тимот прави партал...од меч во меч..од сезона во сезона.
Кај нас Фазли е прв шпиц неприкосновен, а и 2/3 меча што ги има изиграно само на деби мечот пред 5 години постигна погодок Ристиќ...инаку ништо не покажал во тие МАЛКУ да напоменам мечеви...
Што е со сите наши играчи бе? За тимови знаат да играат, облакаат дрес и како Хари да влегува во нив...дури и кога играше прв тим за репрезентација (што посл. 2 години не сум ги видел најдобрите на терен...се се некои десеткувани антиталенти.)

Воедно, на стримот од Охрид... никаков звук не се добива :(

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
На писмото пишувало усмена оставка, морало да се расправат, овај матит нешто.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
За тој ветар во грб што го има Горан Б. малку има постигнато до сега, а веќе има 22 години, мислам дека ова му беше последниов воз. Може ќе напредува понатака, само сум скептичен.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755
Македонија – Литванија на 15. август ќе се гледа за 100 денари

Управниот одбор ја одреди и цената на билетите за престојниот наш пријателски натпревар со Литванија, последен пред стартот на квалификациите за СП 2014 во Бразил, кој ќе се игра на националната арена „Филип Втори“ на 15. Август.

Македонските љубители на фудбалот натпреварот ќе може да го следат за цена од 100 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom