Македонска фудбалска репрезентација

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Како ви се пишува на темава не знам... јас ја бришам од набљудувани теми, сакам да заборавам дека постои такво нешто како Македонска фудбалска репрезентација.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Би ги задржал само Тричковски и Попов у репрезентација. Остали- катаклизма!! Нека пушти со нив тоа младите деца па нека трчкаат мож ке излезе и некој добар играч.

В

Вори

Гостин
И сега очекувајте некој да дојде и да ни каже:''Да ви ги ебам навивачите.Вие треба и во добро и во лошо да бидете со репрезентацијата''.Кое добро не знам,цел живот во фудбал имаме видено само лошо.И криво ми е што некој така ги перцепира работите ама...

Не можам,едноставно не можам да кажам браво Македонија,браво Величе.Кога знам дека во нашава репрезентација играат безкичмењаци(секоја чест на исклучоци).Луѓе кои не се борат за националниот дрес.Што не беше случај со кошаркариве,еве пак ќе ги спомнам.Изгубија четири пати,ниту еден човек не рече лош збор за нив,ниту пак ги пцуеше или пак беше разочаран од нив.
Убав пример беа Антиќ,Бо,Илиевски и компанија,само кој ќе го следи.

М

Мартин`

Гостин
Вистина ли е тоа дека ќе ги плаќале по 500 денари навивачите кои ќе оделе во вторник на фудбал?
Да бе и +200 денари за секој донесен реферал :pos:

Инаку денеска пак катастрофа, ми се чини тргнавме добро и некако поразиграни делувавме ама како и секогаш поставеноста и мотивираноста на играчите ми се чини дека е пропаст и нормално ни даваат гол. А после првиот паѓаме на психолошки план и натпреварот за нас е завршен ..

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Стани ти добар сами ќе те бараат ама не нашиве клубови, тие поим немаат од менаџерство ќе бркаш друго чаре ако си добар.

Баш со Номоргејмс по темава правевме муабет, ако имате перспектива засега со нас ќе играте а после странство, нема бегање инаку ќе стагнирате. Тука е очај, си знаеш и сам.

А староста нема врска ако играш добро ама нашиве и Малдини би го одбиле дека е стар :D.
Нема каде да почнеш а сега и касно е џабе со обврски сме фул факултет колуквиуми 300 работи,ако не сме направиле ништо до 17 години џабе порапаѓа во вода останатото(Единствено ако си возач на камион како Тони па на 24 да ја почнеш кариерата xD)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам дека ќе дојде време кога јас ќе треба на внуците да им кажувам дека еден ден сме биле фаворити против Андора а они ќе ми кажат да не лупетам пошто сум сенилен.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Вистина ли е тоа дека ќе ги плаќале по 500 денари навивачите кои ќе оделе во вторник на фудбал?
Подобро ќе гледам боја како се суши, него нашите очаи. Единствено ме жал за Тричковски , не заслужува да игра покрај играчи што изгледаат како да ги мрзи што се живи.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Искрено да ви кажам ама верувам дека имаме некој потенцијал у младите играчи! Само штета што ке треба да поминат едно 4-5 години па да гледаме успеси..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Абе се трудеа они добро изиграа,имаа доста шанси ама немаа среќа ...
Срцки бе срцки се они, они играат некој вид на апстрактен фудбал што е вонсериски, ама ние не го разбираме... премногу е комплицирана стратегијата за нас обичните смртници....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А реално кој сакате да игра?За да може некој да даде гол треба некој да му подаде.Тоа значи дека ни требаат 2 добри играчи.Ако знае некој да ми наброи 2 добри играчи што играа денеска да ми титне

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Прво, мака ми е што ја играв само Т1 2+. Какви само комбинации можев да направам. :mad:

Второ, интересни ми се некои кои што се надеваа на изненадување(уствари и направивме изненадување, изгубивме само со 3 гола разлика).

Трето, според мене, овие(не сите, дел од нив) не треба ни да се кажуваат како репрезентација на Македонија, оти со тоа ја претставуваат цела држава, а со тоа и мене, па ваљда имам право да се побунам.

Четврто, натпреварот започнав да го гледам од 47ма минута, при резултат 2-0. За играта нема што да коментирам, сите сте гледале. Само ќе ви кажам едно. За прв пат после долго време се радував на меч на којшто игра нашиот национален тим. Да, затоа што сакав Ерменија да победи. Веќе ја имав фатено во кладилница(Т1 2+), ама сакав да ни опнат петарда во најмала рака. Затоа што си ја заслужуваме.
За прв пат навивав за противникот на македонската репрезентација, озбилно. Па вие сега ако сакате прогласете ме за предавник, или било што...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе ние овде одамна знаеме дека треба да се сменат работите. Тоа го знаат и тие горе, ама нив не им одговара да се променат работите...

Така да, се додека не се деси некое чудо, ќе се радуваме на голови на Тричко и стативи на Пандев у ЛШ...

репрезентација digivolve to репрезентација.

Четврто, натпреварот започнав да го гледам од 47ма минута, при резултат 2-0. За играта нема што да коментирам, сите сте гледале. Само ќе ви кажам едно. За прв пат после долго време се радував на меч на којшто игра нашиот национален тим. /quote]

Kajgana Shop

На врв Bottom