- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.329
- Поени од реакции
- 15.588
Ај сеа не ме зезајВиди вака... Тасевски ми е еден од омилените играчи... за репрезентација е катастрофа... ама кога ќе видам дека игра Муарем просто ми се плаче.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ај сеа не ме зезајВиди вака... Тасевски ми е еден од омилените играчи... за репрезентација е катастрофа... ама кога ќе видам дека игра Муарем просто ми се плаче.
Да бе и +200 денари за секој донесен рефералВистина ли е тоа дека ќе ги плаќале по 500 денари навивачите кои ќе оделе во вторник на фудбал?
Нема каде да почнеш а сега и касно е џабе со обврски сме фул факултет колуквиуми 300 работи,ако не сме направиле ништо до 17 години џабе порапаѓа во вода останатото(Единствено ако си возач на камион како Тони па на 24 да ја почнеш кариерата xD)Стани ти добар сами ќе те бараат ама не нашиве клубови, тие поим немаат од менаџерство ќе бркаш друго чаре ако си добар.
Баш со Номоргејмс по темава правевме муабет, ако имате перспектива засега со нас ќе играте а после странство, нема бегање инаку ќе стагнирате. Тука е очај, си знаеш и сам.
А староста нема врска ако играш добро ама нашиве и Малдини би го одбиле дека е стар.
Подобро ќе гледам боја како се суши, него нашите очаи. Единствено ме жал за Тричковски , не заслужува да игра покрај играчи што изгледаат како да ги мрзи што се живи.Вистина ли е тоа дека ќе ги плаќале по 500 денари навивачите кои ќе оделе во вторник на фудбал?
Срцки бе срцки се они, они играат некој вид на апстрактен фудбал што е вонсериски, ама ние не го разбираме... премногу е комплицирана стратегијата за нас обичните смртници....Абе се трудеа они добро изиграа,имаа доста шанси ама немаа среќа ...
упс, сориЖенско е не e брат![]()
Четврто, натпреварот започнав да го гледам од 47ма минута, при резултат 2-0. За играта нема што да коментирам, сите сте гледале. Само ќе ви кажам едно. За прв пат после долго време се радував на меч на којшто игра нашиот национален тим. /quote]