Bibo
Модератор
- Член од
- 9 април 2006
- Мислења
- 4.128
- Поени од реакции
- 3.993
Iskreno i jas sum ubeden deka ovoj pat ke pobedime. Ne deka sme neso dobri ili deka Jonuzov go biva, ali osobeno po natprevarot vo Dablin Ircive ne mi izgledaat opasni (ako imaat dobri igraci) baska najavija deka ke bil poln stadion (kolku e vistina neznam, malce cudno mi e od kaj tolku interes 30 iljadi karti u 2 dena sto prodadoa) plus znam deka sme slabi momentalno ali na tolku porazi i mizerni rezultati mislam deka ovoj pat konecno ke pobedime...
Mene mi e sumljiv sredniot red: Shumulikoski, Demiri, Gjuroski i Despotovski. Mnogu malce igraci :/ Tasevski fakt e deka osobeno posledniot natprevar odigra mizerno, ali neznam kolku e stvarno pametno voopsto da ne go povikaat (barem da stoi kako rezerva)... Nisto cudno Hasani da go racunaat kako alternativa vo napadot (kako zamena za Gjurovski vo tekot na igrata), ama iako definitvno e talent, za nego uste mislam deka mu e malce rano...
Edino pozitivno vo spisokov e vrakanjeto na Fetai i isfrlanje na Mitreski! Konecno!
Mene mi e sumljiv sredniot red: Shumulikoski, Demiri, Gjuroski i Despotovski. Mnogu malce igraci :/ Tasevski fakt e deka osobeno posledniot natprevar odigra mizerno, ali neznam kolku e stvarno pametno voopsto da ne go povikaat (barem da stoi kako rezerva)... Nisto cudno Hasani da go racunaat kako alternativa vo napadot (kako zamena za Gjurovski vo tekot na igrata), ama iako definitvno e talent, za nego uste mislam deka mu e malce rano...
Edino pozitivno vo spisokov e vrakanjeto na Fetai i isfrlanje na Mitreski! Konecno!