Македонска фудбалска репрезентација

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.124
Поени од реакции
3.987
Ја искрено не очекувам он да успее да постигне гол колку и да се обидува да се покаже ЛОЛ

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Ќе дадат и Пандев и Ето голови и утакмицава ќе заварши пријателски, нерешено :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Само за Македонија нека се веат знамиња и нека грмат тапани победнички...за тебе Македонијо ке кренам раце високо, ке запеам на сиот глас за ПОБЕДА !!!

Зашто се сите апатични и нема никаква атмосфера?... затоа никогаш нема да имаме фудбалска култура....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
За каква култура збориш пријателе? Па доста не ебеа во здрав мозок, доста беше дерење и нервирање за продадени утакмици. Доста ми е и од Хари и од свите копилиња како него. Едноставно народов не чувствуе потреба да и даде поддршка на репрезентацијава (не на фудбалерите, незнам они колку се криви, толку им се можностите...тоа е), туку на тие што се над нив. Па ваљда не престанале да ја сакаат Македонија. Каде што има “успех“ (успех за нас е и играње на СП или ЕП во ракомет, кошарка и сл.) има и публика. Зошто би идел да ја гледам Македонија (немој да ме сфатиш погрешно дека не ја сакам Македонија, Бог да чува има и такви кога ќе им го поставиш ова прашање)? Да гледам како Хари си го прчи во ложа, а народов јаден смрзнуе на времево и се надева на победа? И на крај, ништо од тоа! Да идем колку само да фрлим 1000-че и да се удирам у груди дека сум голем ПАТРИОТ што сум отишол да ја гледам Македонија и покрај све? Епа не, такви “патриоти“ ги има многу. Патриотизмот се докажуе на друг начин, не со тоа што ќе идеш да гледаш местена утакмица.

Ама секој си има свое право, додека има будали ќе си живеат на висока нога такви како Хари. Мене искрено и гратис да ми паднеше немаше да идем, ќе ја искинев картата.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Не се нервирај брат не вреди.Публика имало има и ќе има секогаш кога игра Македонија,и како шти кажа ти,секаде каде играме на СП или ЕП сме најдобри ама кога се работи за фудбал,жарот т.н ,,патриотизам,, гасне а се надевам нема да згасне засекогаш.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Нема да згасне, не се секирај. Ќе им дојде крајот на свите.
Туку не ми беше зборот дека барам само успех, и дека идем само каде што има успех. Или ти не ме разбра добро или јас тебе не те разбрав како што треба. И да не се пласираме у наредниве 20 години на СП или ЕП нема врска, ако ни се толку можностите океј. Ама барем да се работи како што треба, да се трудат да го подобрат тоа што не чини. Ама на Дон Хари не му е важно тоа, важен му е само сопствениот џеб. И тоа што го имавме, колку толку квалитет и тоа го уништија. Не донесоа на ниво да се споредуваме со Луксембург, Сан Марино и Андора. Тоа ми беше поентата на претходниот пост, не дека барам само успех.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555

Само за Македонија нека се веат знамиња и нека грмат тапани победнички...за тебе Македонијо ке кренам раце високо, ке запеам на сиот глас за ПОБЕДА !!!

Зашто се сите апатични и нема никаква атмосфера?... затоа никогаш нема да имаме фудбалска култура....
Зашто ботови ни го водат фудбалот и 500 денари е карта. За Русија беше 200 денари карта што се 10 класи над ова племево, а за овие 300 денари, мало морген. И немој да ми речеш дека цената не е мотив за да сме вака револтирани ќе те молам. Ова не е 1-2 утакмици вака да прават, ова се случува многу години уназад ... и на народот му скиснало од политика, од секојдневие и разни мизерни дешавки во државава и ова е единственото место за опуштање и рекреација и тоа ни го кратат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
ахахахха нема жив човек на стадион :)
ајт отидов да глеам мизерна утакмица на мизерен стадион

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Северна е колку толку полна, на јужна 20 души има.
Теренов е страшен, во Камерунската втора лига има боље терени.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Теренот е резил, подобро да немаше пренос...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Теренот селска ливада,сеа место да играат фудбал и едните и другите,нека земат нека посадат некое дрвце....ебати теренот скапан...

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Се што зборува Јонуз се слуша каков само мотиватор е ! Некој од нашите ја шутне топката позади стадионот он им вика ајде добро е добро е...:tv:

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Јонуз као у соба да ми е, погласен е од коментаторов:) ШУМИ, ДАРЕ, ИЛЧО:)

Kajgana Shop

На врв Bottom