Македонска фудбалска репрезентација

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.036
Поени од реакции
9.721
Врати ја топката назад и прими гол тактика :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Ебати капитенот. Вака ли се враќа топка назад?! 3 грешки напрај и ете ти го голот. Голема штета, одлично бевме поставени.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.578
Поени од реакции
66.273
Во мечот бевме до таа грешка. Се надевам дека нема да потонат сега. Сега ке мора да се даде гол, па може да играат поопуштено.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.977
Поени од реакции
9.643
Žalno e što si pucame vaka sami u glava. Šteta što ne se opušteni da igraat fudbal. Se nadevam deka sega posle golov bar malce ke se opuštat i ke vrzat nekoj pas.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Штета. Португалците по принцип седи си, пиј си кафе, азното само ќе си дојде. Без замарање им поклонивме гол. Ваков долг пас преку терен во своја половина е почетничка грешка, ама ајде. Им дадовме 2 на Германија, ќе им дадеме и на овие :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ваљда имаат бекап план во случај на гол негатива. Дефанзивно изгледаме океј ама у напад сме тешка нула, можеби малце на почетокот нешто од нешто 1-2 акции али у продужение скроз тапа.
Не знам со кој мозок реагираше вака Ристовски, 30 години има да го ебам, цел живот десен бек, НЕ КУР СМЕЕШ ТИ ДА ДАВАШ ДИЈАГОНАЛИ И ДА ПРЕФРЛАШ ТЕЖИШТЕ КОЊУ. Уште помалку па вакви ни твоја-ни негова пасови.

Нека лета надвор тој Милан, Трајковски у шпиц, лево крило нека игра Ашковски и чао или тој центар а Елмас лево пошто нема поима тураков централно.

Не се ништо посебно португалциве, ќе не чекаат сеа на контри да не развлечат. Нека идеме у напад кој кур и така ништо не губиме.

Алиоски копиле едно што отиде у Арабија.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Португалците не се ни испотија, си дадоа гол

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.792
Поени од реакции
30.651
Ајде нова тактика на полувреме, еден гол за 1 1 и тепаме на пенали, ништо не е изгубено

Kajgana Shop

На врв Bottom