Македонска фудбалска репрезентација

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јапонци после утакмица ќе исчистат соблекувална и све ќе вратат цакум пакум како да не стапнал човек внатре.

Види ги Стефан и Кире Ристевски, сместа дупнаа гипс таблите горе, гарант некој расцветал пуно шише со вода од земја, лупнал помаранџа од ѕид, удрил бокс у шкафче, ја тресел вратата од вц со раце и ја изместил од шарки, искршил казанче за пуштање вода, скршил туш, немилосрдно го демолирал капакот од вс шољата, превртел маса за масирање, шутнал костобран и му летнал у чучавец, избива вода од него моментално а може и фекалии ако некој имал трема на полувреме, вртел штуцни и му летнале над шкафовите, ќе биде најдена за 2 недели коа ќе треба да игра некој против Дуизбург, залепена и пуна прашина. И да, гарант е удрено со бокс со сета сила у некој прекидач за палење светло, има искршено и неонка со копачка.

До 1 саат ноќеска ќе чисти некој индиец запослен за 1200 евра од кои 400 дава на агенцијата што го домкнала од пичку матер.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.841
Поени од реакции
7.305
Замислете како е да си Аријан Адеми во моментов,пред 2 недели ги елиминираш Тотенхем,денеска ја победуваш Германија.

Секоја чест за човекот,колку само борбено игра,јас не памтам некој играч вака да оставал срце на терен за репрезентацијата,да не заборавиме дека повреден ги изигра сите натпревари.

Капа до под мајсторе!!! :cuc: :cuc: :cuc:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Него...какви играчи имаме еј...

Не сме ни свесни дека имаме солидни фаци у екипава

Пандев. Прича сам по себе. Нема кој не го поштува у фудбалскиот свет. Еден од најдобри фудбалери на балканов после распад на југославија.

Елмас. Неизбрусен дијамант. Со малце труд може да стане играчиште што ќе не носи во иднина.

Алиоски. Кај тренериште како Биелса е прв избор. Трча ко идиот, не знае за умор, физички вака спремен играч не сме имале долго време. Знае се по малце да игра.

Барди. Фациште. Типов заслужува да игра во подобра екипа се надевам ќе направи трансфер. А млад е. Мора подобар фудбал за него и да стане уште подобар

Аријан Адеми. Господин човек, надреално го поштувам. Пандев е .. Пандев. Нема збор. Ама Адеми е тој од кој зависи се. Надреално битен играч, екипи би убиле да имаат ваков човек во екипа. Мотор.

И ова се као демек главните кај нас.

А имаме и многу други играчи со искуство во ок екипи. Порано врвот на нашиве играчи им беше клупа во Ријека. Сега играат во квалтиетни лиги.
Мора повеќе да играат, фала богу, Одбраната ни е тапа, што е малце чудно знаејќи дека порано имавме фаци како Васоски и Новески на пример.

Ама стварно, оваа екипа+млади надежни..имаме добра подлога, не смее да проработи македонското сега.

Само напред, да се гради менталитет.

Се надевам ќе имаме играчи што ќе успеат во поголеми екипи од моментов, имаме добра подлога.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.202
Поени од реакции
2.390
Pa ne znam be ni kako da pocnam ni kako da zavrsam. Auuuuuu
Od utre nema vizi
Nema vakcini
Koli na staro kurac pokjee
Pa za ova se zivej
Ademi e teska bratina go castam na moja smetka da se prepieme
Gospode pomozi i da go okupirame Bukurest
Raduvajse Makedonijo!
Автоматски споено мислење:

Pa ne znam be ni kako da pocnam ni kako da zavrsam. Auuuuuu
Od utre nema vizi
Nema vakcini
Koli na staro kurac pokjee
Pa za ova se zivej
Ademi e teska bratina go castam na moja smetka da se prepieme
Gospode pomozi i da go okupirame Bukurest
Raduvajse Makedonijo!

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Официјалноо !!
Од понеделник Германска амбасада ќе издава ВИЗИ по брза постапка на млади надежни Мак.Фудбалери

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Буквално сите до еден се заслужни за најголемата победа во историјата на македонскиот фудбал, но морам да ги потенцирам неопеаните херои Дарко Велковски и Висар Муслиу.

Каква партија изиграа, буквално исчистија све могуче.

Течноста во играта е и благодарение на нив, пошто знаат да играат со топка, не се копач тип на стоепри, земи топка и рогни ја, туку знаат да изнесат до центар, да се заградат, да пуштат дијагонала. Штета што Дарково е флегма и има просечна кариера досеа, има огромен талент, најдбориот стопер што сме го добиле после онаа стара гарда Седло, Новески и компанија. Муслиу после ЕП иде сигурно во многу појак клуб, не глеам како би стагнирал он освен при недајбоже повреда. Имаме тандем за у репрезентација што може да ни ја донесе и толку саканата стабилност. Ристовски исто си ја враќа формата полека, да имаме уште некој дефанзивен лев бек па Џани да се префрли на крило би било најидеалната опција за на ЕП.

Али да не ја тупиме, треба да се ужива во оваа победа.

Германија целосно размонтирана и понижена на домашен терен, првпат после 20 години, нека трепка.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.358
Јапонци после утакмица ќе исчистат соблекувална и све ќе вратат цакум пакум како да не стапнал човек внатре.

Види ги Стефан и Кире Ристевски, сместа дупнаа гипс таблите горе, гарант некој расцветал пуно шише со вода од земја, лупнал помаранџа од ѕид, удрил бокс у шкафче, ја тресел вратата од вц со раце и ја изместил од шарки, искршил казанче за пуштање вода, скршил туш, немилосрдно го демолирал капакот од вс шољата, превртел маса за масирање, шутнал костобран и му летнал у чучавец, избива вода од него моментално а може и фекалии ако некој имал трема на полувреме, вртел штуцни и му летнале над шкафовите, ќе биде најдена за 2 недели коа ќе треба да игра некој против Дуизбург, залепена и пуна прашина. И да, гарант е удрено со бокс со сета сила у некој прекидач за палење светло, има искршено и неонка со копачка.

До 1 саат ноќеска ќе чисти некој индиец запослен за 1200 евра од кои 400 дава на агенцијата што го домкнала од пичку матер.
Да не памтат! :D :D :D :D

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.316
Поени од реакции
8.807
Пандев по додавањето на Барди за првиот гол:

Чист рокенрол.
Автоматски споено мислење:

Чист рокенрол.

Чист рокенрол.
Смири се.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ако можеш постирај го уште еднаш видеото, не го видивме и после 10-ти пат.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
Ако има некој линк до цела утакмица би му бил благодарен.
Да знаев дека има фудбал ќе го рипнев стримот од СК3... не знам на кои тракери клавет спорт најпоќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom