Македонска фудбалска репрезентација

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.049
Поени од реакции
83.488
Мораше да биде вака

Дооолго време чекавме

Мораше да излезе светска криза
Корона
Македонска криза
Лига на факинг нации што дава шанса на екипа ко нас
Одложување на ЕП
Ништо не мораше, освен болдот. Болдот овозможи шес пути појаки репрезентации да не идат на европско.
Ете и ние како останатите балканци (освен Косово и Црна Гора) отидовме на големо натпреварување, но за разлика од нас тие чесно си ги заработија пласманите, со квалитет и со нож у зуби против најјаките.

Уште Шкотска да ми се пласира и завршена работа. И на нив нив сироти, одамна више, ова им је једини начин.

Како и да е, поклоњеном коњу се не гледа у зубе.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.867
Поени од реакции
2.846
Angelovski makedonskiot Ferguson :cuc:

Cestitki istoriski plasman na EP :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

M

Macedon1um

Гостин
Ништо не мораше, освен болдот. Болдот овозможи шес пути појаки репрезентации да не идат на европско.
Ете и ние како останатите балканци (освен Косово и Црна Гора) отидовме на големо натпреварување, но за разлика од нас тие чесно си ги заработија пласманите, со квалитет и со нож у зуби против најјаките.

Уште Шкотска да ми се пласира и завршена работа. И на нив нив сироти, одамна више, ова им је једини начин.
Јас се надевам Србија ќе помине а не Шкотска, ќе биде лудница во Глазгов и Лондон. Замисли Хрватски, Српски и Англиски навивачи на улиците :boksix:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594

Океј Берик не биди нопак и не замарај во вакви историски моменти. Иш гњави ги пуно и дарди! :oeoeoe:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Пуштајте снимки од 220 агли од прославава. Ова мора едно 1000 пати да се изгледа и да се ислуша.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.794
Поени од реакции
39.978
Се изнасмеав дечки, на почетокот од видеото....ААААААЈЈЈ запеа опера хахахахахаха :pos::pos:
Леле говнари го исекле најјакиот говор некогаш кажан на МТВ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351

A бе добро, figure of speech
Ама ипак..ради коронава..+година искуство на младиве дечки, немање на публика со Косово (што ќе имаше проблеми) и немање на поддршка за Грузија на нивен терен и отсуство на најдобрите нивни играчи
Автоматски споено мислење:

2011 полуфинале у кошарка, 2021 полуфинале у фудбал, пишано е веќе, уште сеа го замислувам Несторот како се ровари со Ван Дајк. :drk:
Повреден е прашање е дали ќе игра Ван Дајк

А 2031? Што? :D

Член од
21 март 2014
Мислења
524
Поени од реакции
386
Заслужено!!!

А за Пандев како доминус, пред се заради него е оваа емоција, дефинира како треба да изгледа кариера на спортист и тек ќе ја допишува, среќен сум и за Елмас кој е сенка која македонското сонце ќе ја открие пред очите на Европа.

:oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom